WordPress.org

Profiles

sarumbear

  • Member Since: February 18th, 2011
  • @sarumbear on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How can I reset the sucuri folder location?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! It worked. I had hoped Reset Settings would have worked but it did…

    2 days ago

  • Posted a reply to AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    FYI, the author has recently updated the plugin but the S3 region issue has not…

    6 days ago

  • Posted a reply to AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    I solved it. It was caused by the missmatch of region. BackWPup does not have…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    Three weeks and not a single reply from the auther can mean what?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    I am happy to report that WP-Rocket supplied an extension to their plugin which solved…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How can I reset the sucuri folder location?, on the site WordPress.org Forums:
    I fail to explain the issue it seems. The Sucuri is installed on the following…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How can I reset the sucuri folder location?, on the site WordPress.org Forums:
    755 Yes, as I said on my post above, the website is moved and the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How can I reset the sucuri folder location?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it is. Other plugins have created their own folders.

    3 weeks ago

  • Created a topic, How can I reset the sucuri folder location?, on the site WordPress.org Forums:
    I have moved a site and the file paths have changed. S…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I have opened a ticket with them.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    I'm afraid it didn't solve the problem. http://hewlett-turf.co.uk/ My setting are: https://snag.gy/IzUpFY.jpg

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    Do you mean enabling "Enable WordPress 301 redirection to SSL"

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    Let's see it from a higher point of view. Your plugins job is to redirect…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    I beg to differ. The problem is the code your plugin generates works only if…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    I can't see how any of your solutions to work. https://really-simple-ssl.com/knowledge-base/redirect-non-www-to-www-domains-in-htaccess/ won't work as when…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    Try this link: http://hewlett-turf.co.uk/ and the following .htaccess file I have even the pro installed.…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Possible bug when htaccess code is not at the top, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I use WP-Rocket plugin which also writes to the .h…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    I was not complaining but showing my surprise that within the two weeks period (which…

    3 weeks ago

  • Created a topic, How to revert optimisation single or bulk?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have a paid account with the plugin service and …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    I know it is a free plugin but more than a week passed and not…

    4 weeks ago

  • Created a topic, AWS S3 bucket not found error when bucket was selected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have selected S3 then entered the S3 keys and se…

    1 month ago

  • Created a topic, Email header errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am seeing errors on the email headers section…

    2 months ago

  • Created a topic, Job restarts due to inactivity for more than 5 minutes, on the site WordPress.org Forums:
    Support notes say that: The issue here usually is rel…

    3 months ago

  • Created a topic, Is this plugin still supported / paid support?, on the site WordPress.org Forums:
    I sent a paid support request couple of days ago using…

    3 months ago

  • Posted a reply to Divi test fails, on the site WordPress.org Forums:
    I was running on a development server but it was on the Internet and open…

    4 months ago

  • Posted a reply to Divi test fails, on the site WordPress.org Forums:
    Increased memory to 256MB, changed to PHP5.6 from PHP5.5. Still times out. Do you think…

    4 months ago

  • Posted a reply to Divi test fails, on the site WordPress.org Forums:
    Any way to get around it?

    4 months ago

  • Created a topic, Divi test fails, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've tested the Divi theme from Elegant Themes tha…

    4 months ago

  • Posted a reply to Warning: This plugin has not been tested with your current version of WordPress., on the site WordPress Support Forums:
    Don't you love free software: leave users behind out in the cold and start playing…

    7 months ago

  • Created a topic, Warning: This plugin has not been tested with your current version of WordPress., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to #_LOCATIONCOUNTRY abbreviation, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I wish there was. It would be perfect to use it on the…

    9 months ago

  • Created a topic, #_LOCATIONCOUNTRY abbreviation, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, You can't export everything unless you pay for it, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Log error formatting of BackWPup emails, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    How i can send you a version for testing? You have my email address...

    10 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: BackWPup] The character encoding of the HTML document was not declared, on the site WordPress Support Forums:
    I think I owe you an apology. It was indeed caused by a dodgy DB.…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: BackWPup] The character encoding of the HTML document was not declared, on the site WordPress Support Forums:
    Further to diagnose the issue. I have exported the DB. The size of the file…

    10 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    I'm sad to report that I still got the SIGTERM error after updating the plugin…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: BackWPup] The character encoding of the HTML document was not declared, on the site WordPress Support Forums:
    Daniel, This is a fresh installation. There are just 2 pages and no posts. BackWPup…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: BackWPup] The character encoding of the HTML document was not declared, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin dashboard says: "WordPress database error: [Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes]" However…

    10 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    Daniel, may I have your attention to this post, which may be related? https://wordpress.org/support/topic/plugin-backwpop-the-character-encoding-of-the-html-document-was-not-declared?replies=1

    10 months ago

  • Created a topic, [Plugin: BackWPup] The character encoding of the HTML document was not declared, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    I have updated all websites and monitoring the logs. I will report back within a…

    10 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    The free plugin is no longer available. Plugin page is now redirected to the paid…

    10 months ago

  • Created a topic, Not really responsive?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, but that is mostly limitations of the Hosting and not the Plugins. It is…

    10 months ago

  • Created a topic, Keyword anaysis is totally wrong, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Need more instructions, on the site WordPress Support Forums:
    Good idea, bad approach and even worse business model. I will wait a week and…

    11 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    Daniel, I'm afraid after your adjustments I'm still getting errors, though this time it's a…

    11 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!, on the site WordPress Support Forums:
    Good to hear this. However, what was then the Maximum script execution time setting doing?…

    11 months ago

Plugins