WordPress.org

Profiles

sandnsurf

  • Member Since: April 10th, 2010
  • Australia
  • https://lifeinthefastlane.ocm
  • Medical Director at vocortex
  • @sandnsurf on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Problems with Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue - was tracking with 50/50 for desktop and mobile users until yesterday. Now…

    4 months ago

  • Created a topic, Quick, efficient and accurate, on the site WordPress.org Forums:
    Outstanding - great customer support and so simple and…

    5 months ago

  • Posted a reply to PRO Version 2.0.1 Missing License, on the site WordPress.org Forums:
    Same here Mike https://lifeinthefastlane.com

    5 months ago

  • Posted a reply to There’s no way to complete connecting, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry...update Completed the connection - did the same thing. Uninstalled jetpack, cleared cache - went…

    5 months ago

  • Posted a reply to There’s no way to complete connecting, on the site WordPress.org Forums:
    Great news @physixfan No luck with my connection as yet. have server host looking into…

    5 months ago

  • Posted a reply to There’s no way to complete connecting, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you No debug option as can't connect (but using /wp-admin/admin.php?page=jetpack-debugger from other sites -…

    5 months ago

  • Posted a reply to There’s no way to complete connecting, on the site WordPress.org Forums:
    Have exactly the same issue. Have been through all the support documentation, uninstalled W3TC, confirmed…

    5 months ago

  • Posted a reply to Insecure form call SSL, on the site WordPress.org Forums:
    Have exactly the same issue and no green padlock... Insecure <form> call. Found on line…

    5 months ago

  • Created a topic, The only Table WP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Having converted over form WP table uploaded I have to…

    7 months ago

  • Created a topic, WP table essential, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Yoast-ga/outbound-article not found errors, on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same problem...and have gone form 34 errors to 14,675 in three…

    5 years ago

  • Posted a reply to Media Temple oeaou hack, on the site WordPress Support Forums:
    Same again Also on WordPress hosted by MediaTemple The only ones I have in common…

    7 years ago

  • Posted a reply to incoming trackback/pingback doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Initially the trackbacks worked if I put them in manually…

    7 years ago