WordPress.org

Profiles

sally

  • Member Since: May 21st, 2013
  • Vienna
  • https://lemontrend.com
  • Founder at Lemontrend
  • @sallyruchman on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Facebook comments are not being imported, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Support, how can I fix this issue?? Please let me know. Thx Sally

    2 days ago

  • Created a topic, Facebook comments are not being imported, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Support, Normally the import of the comments fr…

    6 days ago

  • Posted a reply to AMP Pages not showing up in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Ahmed, any news on this? Could you check the screenshots already? Thx Sally

    7 days ago

  • Posted a reply to AMP Pages not showing up in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Ahmed, please see here screenshots from GWT. Interesting is that the Homepage https://lemontrend.com/amp is…

    4 weeks ago

  • Created a topic, AMP Pages not showing up in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have still the problem, that the amp pages a…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Where to add php_value vars in BPS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I need to set in htaccess the following: php_…

    3 months ago

  • Posted a reply to AMP for WP Custom Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, any news on this? Thx Sally

    3 months ago

  • Posted a reply to AMP for WP Custom Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Are there some tables in DB where these settings are still stored? Thx Sally

    3 months ago

  • Posted a reply to AMP for WP Custom Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marqas, the following entries are on the pages: ampforwp_custom_content_editor / no value ampforwp_custom_content_editor_checkbox /…

    3 months ago

  • Created a topic, AMP for WP Custom Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I installed amp for wp on a test environment. …

    3 months ago

  • Posted a reply to APM design 3 picture left align, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, after the last Update, the problem is fixed. Thanks, Regards Sally

    4 months ago

  • Posted a reply to APM design 3 picture left align, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, having the same issue in AMP Posts only with featured Images, Regards Sally

    4 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, do you get the email? Thx Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, thanks so much! Regards Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, ok, saw it your account was locked. I already send you eMail with…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, can you send me your Static IP via PM please? Thx Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marqas, yes, I read the email. Elegant Themes has about 400000 Customers, and PageNavi…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marqas, where you get the error 500? When I open the webpage on mobile…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Also when its not possible, to use Pagination in AMP Version (but why are then…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, nay news on this topic, how to fix it? Thx Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marqas, could you already check? Thx Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was doing update of the server before. Please try yet again. Thx Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    And every of this Pages have https://lemontrend.com/fashion/amp/page/2/ https://lemontrend.com/fashion/amp/page/3/ https://lemontrend.com/fashion/amp/page/4/ etc.. Thx Regards Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, the Urls are: https://lemontrend.com/fashion/amp/ https://lemontrend.com/models/amp/ https://lemontrend.com/photographers/amp/ https://lemontrend.com/designers/amp/ https://lemontrend.com/lifestyle/amp/ https://lemontrend.com/events/amp/ https://lemontrend.com/outfits/amp/ https://lemontrend.com/recipes/amp/ https://lemontrend.com/beauty/amp/ Regards…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination not working in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the Information. Regards Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have reindexed all the AMP Pages, but they are still not shown in…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination not working in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    More and more people use AMP for there Websites, so would this not be a…

    5 months ago

  • Created a topic, Pagination not working in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i use the plugin since a long time, and it wor…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, AMP Markup still missing for Pages. Regards Sally

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marqas, updated to actual Version, pagination problem still exist. eMail send to team@magazine3.com Thx…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Tested also with different Design, pagination there also not working in AMP on Mobile Regards…

    5 months ago

  • Posted a reply to Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marquas, Pages what have the pagination are: Fashion, Models, Photographers, Designers, Lifestyle, Events, Outfits,…

    5 months ago

  • Created a topic, Pagination in AMP Version not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, every of my category pages have pagination inc…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marqas, thanks for the Update. Will check again in some days, and let you…

    5 months ago

  • Created a topic, AMP Markup for Pages missing, for Posts are fine, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i use the AMP Version 0.9.54.2. I found out, t…

    5 months ago

  • Created a topic, Perfect Spam Solution, on the site WordPress.org Forums:
    This Plugin works perfect, and protects all my Forms f…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP Errors prevent all my Pages to show in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Mohammed, i found a css code to hide grid plugin output on AMP. When…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP Errors prevent all my Pages to show in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Mohammed, thanks for the Update. All my Pages where already indexed and marked with…

    7 months ago

  • Created a topic, AMP Errors prevent all my Pages to show in Google Search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I still get the following AMP Errors in GWT, …

    7 months ago

  • Posted a reply to Menu Design 3 Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marquas, thanks for the Update on this Topic. Best Regards Sally

    7 months ago

  • Posted a reply to GWT Error Non-conforming content (significant deviation) (Serious problem), on the site WordPress.org Forums:
    Hello Marquas, this issue seems to be solved with the latest AMP Updates! Thanks Best…

    7 months ago

  • Posted a reply to Max Ratings (heart) can not change value 1, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, it works, even with wp rocket. The following Files has to be excluded from…

    8 months ago

  • Posted a reply to Max Ratings (heart) can not change value 1, on the site WordPress.org Forums:
    the css / js of wp postratings is excluded from caching... Which Template with the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Max Ratings (heart) can not change value 1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i have the following template code: %RATINGS_IMAGES_VOTE% %RATINGS_SCORE% Love<br />%RATINGS_TEXT% What do i have…

    8 months ago

  • Posted a reply to Menu Design 3 Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, any news on this issue? Thx Regards Sally

    8 months ago

  • Posted a reply to Exclude AMP for BBpress Forum Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, send yesterday test credentials, that you can test. THX Regards Sally

    8 months ago

  • Posted a reply to Max Ratings (heart) can not change value 1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Lester, but if different users want to vote it should count like 1, 2…

    8 months ago

  • Created a topic, Max Ratings (heart) can not change value 1, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i would like the users allow to give more than…

    8 months ago

  • Posted a reply to Exclude AMP for BBpress Forum Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i send you an email to team3 with a link of a screen recording,…

    8 months ago

  • Posted a reply to GWT Error Non-conforming content (significant deviation) (Serious problem), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, no i dont use the Custom AmP Editor

    8 months ago