WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: October 18th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Uploaded PDF files not retaining fonts", on the site WordPress Support Forums:
    No, I'm not talking about HTML here, but PDFs that have worked in all other…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Liinked files on pages not displaying embedded images in the files", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response. The image call out on the linked page is correct, as…

    8 years ago

  • Created a topic, Uploaded PDF files not retaining fonts, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Liinked files on pages not displaying embedded images in the files, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Liinked files on pages not displaying embedded images in the files, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Uploaded HTML pages not using the uploaded images, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    It was in my drafts when I was writing and saving. Then, the last save…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    The site just became available again, but I lost the entire entry, though I had…

    8 years ago

  • Created a topic, Error establishing a database connection, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, What is a good hit counter, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Address for my RSS/Atom feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Sally

    8 years ago

  • Created a topic, Address for my RSS/Atom feed?, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe displays as /'", on the site WordPress Support Forums:
    Oops typo. I meant to ask: did you find a fix?

    8 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe displays as /'", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure which server. I didn't set it up. Did you find a fit?

    8 years ago

  • Created a topic, Problem with IE 7, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Apostrophe displays as /', on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "How do I activate the RSS feed, other posts confusing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It works now. Sally

    8 years ago

  • Created a topic, How do I activate the RSS feed, other posts confusing, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Unwanted forward slashes, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago