WordPress.org

Profiles

sajith90

  • Member Since: April 25th, 2013
  • @sajith90 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin did not work on my two sites. Due to the high positive reviews…

    3 days ago

  • Posted a reply to Clarification, on the site WordPress.org Forums:
    Both the URL (with ? mark and permalink) is working now. Thank you for great…

    5 days ago

  • Created a topic, Clarification, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like very simple plugine. After installing I hav…

    6 days ago

  • Created a topic, Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    When I installed this plugin, my site stopped working.…

    1 week ago

  • Created a topic, Disabling Copy, on the site WordPress.org Forums:
    This is one of the great plugin. But it has something …

    2 months ago

  • Created a topic, Hijacking the other features when you install, on the site WordPress.org Forums:
    Before installing this SEO, I could see the total post…

    2 months ago

  • Posted a reply to Share Image URL not Page URL, on the site WordPress.org Forums:
    yes it is possible (make sure cut and copy the original to a notepad and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Facebook Sharer problem, on the site WordPress.org Forums:
    Even if you add app id, I do not think it will work. sharer.pho is…

    2 months ago

  • Created a topic, Facebook Sharer problem, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like face book Deprecated custom image parameter…

    2 months ago

  • Posted a reply to Eerror message ‘ERROR LOADING RESOURCE’ after sharing on Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    may be You have to add Facebook application ID

    2 months ago

  • Created a topic, Page Views Disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I had installed jetpack I was able to see the page vie…

    8 months ago

  • Created a topic, Has to clean up the Script -W3 Total Cache, on the site WordPress.org Forums:
    I used to use this plugin, because I do not want to us…

    9 months ago

  • Posted a reply to Unable to access dashboard after 4.7 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the steps I had done. I am not sure it is the correct…

    9 months ago

  • Posted a reply to Unable to login after 4.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    @batchofbooks I was about to ask my host to restore the website, from the 2…

    10 months ago

  • Posted a reply to I can’t log in to my dashboard after upgrading to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved Finally I had solved the problem. I was about to ask my host to…

    10 months ago

  • Created a topic, I can’t log in to my dashboard after upgrading to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Today just now I updated to wordpress 4.7. But after u…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack/Photon clear cache feature and progressive jpegs ..., on the site WordPress Support Forums:
    To pazzaglia: When you find somebody stealing your images, please go to http://whois.domaintools.com/ search for…

    3 years ago

  • Created a topic, Please remove My images from photon, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Jetpack Stats is not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Jetpack Stats is not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, GD Star Rating Bug in net work sites, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, This is not working on WordPress Multi, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Option to install Manually, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to file location is not correct, on the site WordPress Support Forums:
    Not only that. This plugin has to modify and test with wordpress multy sites. (network…

    4 years ago

  • Created a topic, file location is not correct, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Why this is not working for WordPress Multi (network of sites), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Not Working?, on the site WordPress Support Forums:
    This is not resolved man It will simply output usename

    4 years ago

  • Created a topic, Simple and Useless Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago