WordPress.org

Profiles

Sabke

Profile picture of Sabke
  • Member Since: May 20th, 2013
  • @sabke on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Pre purchase questions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, For the moment i'm using the WP google maps…

    2 days ago

  • Posted a reply to Works not always, on the site WordPress Support Forums:
    Solved (i think), must do some more test for other pages, but it seems to…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Works not always, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Accordion Menu - How-tos, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I already managed it ;) http://www.inaviapress.com/spotterplaces/world/europe/belgium/antwerp-international-airport/

    1 month ago

  • Created a topic, "Block" levels, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Can't find "Menu icons", on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Remove custom marker, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to Anchors, on the site WordPress Support Forums:
    Indeed it's possible when you put a link into your markerwindow But could it also…

    2 months ago

  • Created a topic, Anchors, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to HTML doesn't work in marker, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there again, Tabels are working great, thanks for the effort!!! BUT When you use…

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Oooops my mistake ;) Indeed, wrong forum Sorry Already some progress with the multiple-field search???…

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Indeed my mistake, forgot to adjust the marker to let you see the where you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there again, Tabels are working great, thanks for the effort!!! BUT When you use…

    2 months ago

  • Created a topic, HTML doesn't work in marker, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Nice, keep me informed please ;) Will it be with clickable thumbnail (if picture is…

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, no coding expertise :( But you say that the multiple-field search is coming soon…

    2 months ago

  • Posted a reply to Searchable database, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, somehow you deleted the url, but from "As you can see ....." everything is…

    2 months ago

  • Created a topic, Searchable database, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Year in URL isn't right, on the site WordPress Support Forums:
    Thx Is there any way around to "fix" this???

    2 years ago

  • Created a topic, Year in URL isn't right, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to When I try to add a gallery I get a blank popup (screen shot in msg), on the site WordPress Support Forums:
    This solution doens't work for me, sorry

    3 years ago

  • Posted a reply to When I try to add a gallery I get a blank popup (screen shot in msg), on the site WordPress Support Forums:
    @ Jeffjdjmedia This solution works with me, i hope it works for you also You…

    3 years ago

  • Posted a reply to When I try to add a gallery I get a blank popup (screen shot in msg), on the site WordPress Support Forums:
    Same here, even without the Pro version the problem excist I have to shut down…

    3 years ago

  • Created a topic, Small issue with NextGen widget, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to use Masonry in NextGen Pro???, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Small "problem", on the site WordPress Support Forums:
    Learned something today Problem solved Thx

    3 years ago

  • Created a topic, Small "problem", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict between NGG and WPML translation managment, on the site WordPress Support Forums:
    Did an WPML upgrade to the latest Beta version, but no result

    3 years ago

  • Created a topic, Conflict between NGG and WPML translation managment, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Permalink slug, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe i have a better solution (worked in my case) BACKUP EVERYTHING!!!!!!!!! I don't know…

    3 years ago

  • Posted a reply to Several problems, on the site WordPress Support Forums:
    PROBLEM SOLVED I did a rollback to version 1.9.13 In the Options -> General options…

    3 years ago

  • Posted a reply to Several problems, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Testsite was ok with betaversion for URL issue Original site still has the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Several problems, on the site WordPress Support Forums:
    I'm still waiting for a solution I did setup a testsite with Twenty ???? theme,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Several problems, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, I did send you an email earlier this week with the message that…

    3 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails show as one column, on the site WordPress Support Forums:
    If i'm not mistaken, you have to adjust that at 2 places - Gallery ->…

    3 years ago

  • Created a topic, Several problems, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to My site, on the site WordPress Support Forums:
    hmmm, my url doesn't show up, how come???

    3 years ago

  • Posted a reply to My site, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, yeah site was backed up ;) Sorry, forgot to mention my url :( http://www.spottertrips.eu

    3 years ago

  • Created a topic, My site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to can't access wp-admin, on the site WordPress Support Forums:
    Try to deactivate your plugins one by one. And what's on that line 239???

    3 years ago

  • Created a topic, Admin pages blanc after hardware reboot, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Problem between Gallery en iOS slider at Kallyas theme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Error #100, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Facebook error: (#100), on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem, tried what was told in FAQ E14 -> E19 -> U09,…

    3 years ago