WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 2nd, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, Awesome plugin and even better support, on the site WordPress.org Forums:
    Frank was very helpful in resolving a bug caused by In…

    1 month ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    We're back online at our regular cable Internet again and the logo is showing fine…

    1 month ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! That helps. As soon as our cable Internet connection has been fixed I'll disable…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    This is quite bizarre indeed. I emptied the browser cache, status 200 so should be…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    The network tab in the console says URL: https://cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img/https://www.evcreate.nl/wp-content/uploads/2020/07/EVcreate-logo-ret.png Status: 304 Bron: Netwerk Initiator: lazysizes.min.js:405…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, "Lazy-load images?" is selected. But it does not make a difference whether I select…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, opening that link directly in Safari works. Also tested in Chrome and Firefox and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, did not mention that explicitly. The other two if's do not apply. So "Load…

    2 months ago

  • Posted a reply to Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, Thanks for your quick response. Yes, I have png's with transparent background. But…

    2 months ago

  • Created a topic, Logo image link/loading broken, on the site WordPress.org Forums:
    Suddenly (think it started yesterday) my logo image (I…

    2 months ago

  • Created a topic, Really helpful, on the site WordPress.org Forums:
    Syncs well between my webshop and administration and …

    3 months ago

  • Created a topic, Sharing window, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a reason why the (Facebook share) opens in so…

    4 months ago

  • Created a topic, Super flexible, great support, on the site WordPress.org Forums:
    At first it might look like a big job to configure it …

    5 months ago

  • Posted a reply to GTmetrix indicates JS minify opportunity despite minify active, on the site WordPress.org Forums:
    I gave "exclude them from being minified if Minify is enabled on Auto" a try…

    5 months ago

  • Posted a reply to GTmetrix indicates JS minify opportunity despite minify active, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks again! One more question: I have a child theme for my main theme. The…

    5 months ago

  • Posted a reply to GTmetrix indicates JS minify opportunity despite minify active, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! That wizard was really helpful. I made some mistakes in the URLs. Now it…

    5 months ago

  • Created a topic, GTmetrix indicates JS minify opportunity despite minify active, on the site WordPress.org Forums:
    While analysing my site with GTmetrix it shows an oppo…

    5 months ago

  • Created a topic, Showing prices including base country VAT by default, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to show prices in the shop incl. base c…

    5 months ago

  • Created a topic, Works perfect!, on the site WordPress.org Forums:
    Very effective plugin! Removed a lot of generated imag…

    4 years ago