WordPress.org

Profiles

Rudolph Smits

  • Member Since: March 3rd, 2013
  • None, retired
  • @rudolph-smits on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Could it be that when you have to much terms that then all terms are…

    4 days ago

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Daniel, great! I could use something as: List (category-A but not also category-Z) and (category-C…

    5 days ago

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    To make clear what I mean I add an example. I have a holiday home…

    5 days ago

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Daniel Great, and it works fine, thank you!! I don't know whether this is off-topic…

    5 days ago

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Daniel I am still using az-index which - I believe - is getting obsolete.…

    5 days ago

  • Posted a reply to Multiple categories won’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Daniel good day to you! I am a bit reluctant to ask cause I see…

    5 days ago

  • Posted a reply to Does usage of Frontpages have effect on loadtime?, on the site WordPress.org Forums:
    Andrew Great, I will certainly ask them. Thank you!

    7 days ago

  • Posted a reply to Does usage of Frontpages have effect on loadtime?, on the site WordPress.org Forums:
    Andrew thanks, but I have to apologize for my poor way of asking. Of course…

    7 days ago

  • Posted a reply to Meta name with content=”telephone=no”, on the site WordPress.org Forums:
    It has not been resolved but I leave it as it is. It could be…

    7 days ago

  • Posted a reply to submenu Frontpage doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved!

    7 days ago

  • Created a topic, Does usage of Frontpages have effect on loadtime?, on the site WordPress.org Forums:
    Howdy My site isn't very fast in terms of loading pag…

    7 days ago

  • Posted a reply to submenu Frontpage doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    There is more: on mobile device the menu for the homepage does not react. It…

    1 week ago

  • Created a topic, submenu Frontpage doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Howdy! I tried to add a second page via submenu Front…

    1 week ago

  • Posted a reply to Meta name with content=”telephone=no”, on the site WordPress.org Forums:
    Andrew Thanks for your help. But I see now this underlining happens on tablet and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to AZ-index Notice: Undefined index, on the site WordPress.org Forums:
    It has disappeared but I don't know what did this. Sorry!

    4 weeks ago

  • Created a topic, Meta name with content=”telephone=no”, on the site WordPress.org Forums:
    I have been migrating from theme Weaver to Twenty Seve…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Google 500 error on category and tag pages, on the site WordPress.org Forums:
    Using the debug mode did help indeed. It showed a php error on my own…

    4 weeks ago

  • Created a topic, AZ-index Notice: Undefined index, on the site WordPress.org Forums:
    In Debug mode I get many az-index notices as for insta…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnails not showing after migration to Twenty Seventeen, on the site WordPress.org Forums:
    Mr Breetvelt, you're the wppa-boss! So I won't alter the table and leave it as…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnails not showing after migration to Twenty Seventeen, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I am using Autoptimze and WP Supercache. In settings Autoptimze "optimize HTML" had been…

    1 month ago

  • Created a topic, Thumbnails not showing after migration to Twenty Seventeen, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Mr Breetvelt I have read your topic "CSS for Twe…

    1 month ago

  • Posted a reply to Google 500 error on category and tag pages, on the site WordPress.org Forums:
    Steve, I have some more sites and it was great effort to migrate tot PHP…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google 500 error on category and tag pages, on the site WordPress.org Forums:
    Steve Thanks a lot for your reply. a) I have asked my host if there…

    2 months ago

  • Created a topic, Google 500 error on category nd tag pages, on the site WordPress.org Forums:
    Google Webmaster gives 500 errors for all of my catego…

    2 months ago

  • Created a topic, Using dynamictext field with content = email address gives configuration error, on the site WordPress.org Forums:
    I am loading an email address from a sql table which t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Fatal error in datapicker-part in script-loader.php, on the site WordPress.org Forums:
    This problem has disappeared. Don't know how. Or it should be that my service provider…

    4 months ago

  • Created a topic, No preview in customize screen, on the site WordPress.org Forums:
    Recently I have replaced theme Weaver by Twenty Sevent…

    4 months ago

  • Created a topic, No preview customize screen, on the site WordPress.org Forums:
    I have recently replaced theme Weaver by Twenty Sevent…

    4 months ago

  • Posted a reply to Customization not possible anymore: warning and error msg, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason these warnings and error messages have disappeared, even with all plugin's activated.…

    4 months ago

  • Created a topic, Fatal error in datapicker-part in script-loader.php, on the site WordPress.org Forums:
    I am using CF7 and CF7-datapicker. After installing a …

    4 months ago

  • Posted a reply to Customization not possible anymore: warning and error msg, on the site WordPress.org Forums:
    In this part of script-loader.php the errors occur. I am using CF7-datepicker indeed. The fatal…

    4 months ago

  • Posted a reply to Customization not possible anymore: warning and error msg, on the site WordPress.org Forums:
    I re-uploaded 1wp-admin, wp-includes and all wp7rootfiles. I did NOT (dare to) remove those on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Customization not possible anymore: warning and error msg, on the site WordPress.org Forums:
    I found this in an earlyer post: In WordPress Settings | General, set the following…

    4 months ago

  • Posted a reply to Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    I solved this as follows: - removed all define function from the page that calls…

    4 months ago

  • Created a topic, Customization not possible anymore: warning and error msg, on the site WordPress.org Forums:
    I have been migrating from theme Weaver (obsolete and …

    4 months ago

  • Posted a reply to Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    Do I understand this well and are you telling that once using Yoast you should…

    5 months ago

  • Posted a reply to Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    I replaced PHP Execution and downloaded Insert PHP. When Yoast activated unfortunately it gives the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    @takayuki Miyoshi If it helps, I am prepared to have Yoast activated for some time.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    @Takayuki Miyoshi Thanks for responding so quickly! The message that I got reads: Fatal error:…

    5 months ago

  • Created a topic, Yoast bites CF7?, on the site WordPress.org Forums:
    The page/CF7-form (a booking form for a holiday home) …

    5 months ago

  • Posted a reply to Something stops this plugin to function, on the site WordPress.org Forums:
    @yuvalsabar I am still using a Weaver theme version that is no longer supported. I…

    5 months ago

  • Created a topic, Something stops this plugin to function, on the site WordPress.org Forums:
    I added a page-redirect with CF7 Redirect for my conta…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I will certainly do so but I a am away now for a few…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    Beside my questions above there is this: &wppa-size=640. The size 640 is too small for…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    I got this working, thanks! <input type='button' value='MyButton' onclick='wppaDoAjaxRender( 1,"https://www.magoster.nl/wp/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-ajax-front.php?action=wppa&wppa-action=render&wppa-size=640&wppa-moccur=1&wppa-fromp=6730&wppa-album=1&wppa-slide&wppa-occur=1")' /> <br /> landing after…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    Do I get this right? The only command I would have to use is this…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    I have no doubt that you will succeed but just take your time! By the…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    This is the code: echo '<div class="menu_block" data-block="2"><br /><br /><br /> [wppa type="slide" album="1" size="auto"][/wppa]</div>';…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    Before I dare to do so, doesn't that influence the right functioning as it is…

    5 months ago

  • Posted a reply to $.GET wwppa, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I implemented a better -temporary - solution. This is the testpage: https://www.magoster.nl/dank-voor-uw-boeking/ The result…

    5 months ago