WordPress.org

Profiles

rosmith

Profile picture of rosmith
  • Member Since: June 7th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic! That did the trick! Andrew, thank you so much for your persistence and help!!…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew: So, the westmont_athletics directory was included twice. I change the functions.php file to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Good call, Andrew! I removed the hyphens in the functions.php script and uploaded the script…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi. Sorry about calling you Andrew before!

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew! I have removed the exit; and ?> tag. Still returning a blank page.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    For the record, the functions.php file now reads: <?php function feature-image() { wp_enqueue_script( 'feature-image', //…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew, So, I discovered one problem. I had named my php file function.php, not…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew, No, that didn't help. Here is the code now in my functions.php file.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew! Thanks again for your help. My directory structure was: http://blogs.westmont.edu/athletics/wp-content/themes/js/featureImg.js I changed this…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings Andrew! Thanks for the help. I see that the file isn't being enqueued. I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Christine! Thank you for the revised code. I copied and pasted it into the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gettings jquery script to work in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings Christine! Thanks for such a quick reply. I took a look at the link…

    10 months ago

  • Created a topic, Gettings jquery script to work in WordPress, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Website disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Downloading and installing a new file did the trick.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Website disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings, Thanks for the idea. I suspect you are correct, but how do I now…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Website disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone please help me with this?

    5 years ago

  • Created a topic, Website disappeared!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Website behaving badly", on the site WordPress Support Forums:
    The problem appears to be with Advanced Category Excluder. When I deactivate this plug-in, things…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Website behaving badly", on the site WordPress Support Forums:
    Another note: If I turn off all plug-ins and enable the default theme, no posts,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Website behaving badly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick suggestion. I gave it a try and it made no difference…

    5 years ago

  • Created a topic, Website behaving badly, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Clean Archives Reloaded] Exclude Category, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Auto Upgrade Plugin Produced Bad Admin Page, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Pages with some private, some public content, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem displaying content in IE but not Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Bump

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem displaying content in IE but not Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the input. I have corrected all the errors and the two pages…

    6 years ago

  • Created a topic, Problem displaying content in IE but not Firefox, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    RESOLVED! It would appear that there was some conflict between the plugin Exec-PHP and WordPress's…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    When I first installed WordPress, I was having difficulty getting the program to work, the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    Bump

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    And another one more thing. The password protected page redirects me to the admin page…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    And one more thing, if I make the page public, it displays correctly. Why would…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay folks, now it is getting interesting. I successfully updated to WordPress 2.7.1. Now when…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a bit more information that might help. If I delete the password, the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am referring to pages, not posts. Any ideas?

    6 years ago

  • Created a topic, Password Protected Page not working, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, All is lost, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Password Protected Pages, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feed generated by WP is generating wrong characters for apostrophies and quo", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded Firefox and that solved the problem of the live bookmarks. I've contacted the…

    8 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feed generated by WP is generating wrong characters for apostrophies and quo", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, it displays &#8217 &#8220 and &#8221. This is happening in both places I am…

    8 years ago

  • Created a topic, RSS Feed generated by WP is generating wrong characters for apostrophies and quo, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Trouble using the HTML PRE tag", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help HandySolo! Here is where I am. I downloaded and installed and…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trouble using the HTML PRE tag", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the help HandySolo and Wyrd33, unfortunately, the visual rich editor box was already…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trouble using the HTML PRE tag", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your post. Yes, if I look at these documents directly in a browser,…

    9 years ago

  • Created a topic, Trouble using the HTML PRE tag, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago