WordPress.org

Profiles

rootsman

Profile picture of rootsman
  • Member Since: January 26th, 2009
  • @rootsman on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Missing content, on the site WordPress Support Forums:
    I solved it, don't know why but mbstring.internal_encoding was set to japan changed it to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    I solved it, don't know why but mbstring.internal_encoding was set to japan changed it to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Tried with ascii code and it worked for the @ but this one ¬ disappear…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    With the keyboard. Making some testing I realize that this is not related only to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Same thing.

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it's a fresh wordpress install. I will disable Helloy Dolly and Akismet, the only…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    It's a new installation and this was not happening before with new installations. I will…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that what I mean when I edit the page. It's was supposed to display…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Strange, Please check this http://avorconsulting.com.uy/prueba/ I have added this page to be the front page…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Question what encoding should I use for mysql and php?

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    @kmessinger http://avorconsulting.com.uy/test/ I'm the owner of the server and I have set apache and php…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Made some testing, and seems to be happening in with old versions too, I have…

    2 months ago

  • Posted a reply to Accent mark, on the site WordPress Support Forums:
    Making some testing I see that if I add in a new page the special…

    2 months ago

  • Created a topic, Accent mark, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, accent mark, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing content, on the site WordPress Support Forums:
    @Shufflehound The plugins where all active, I designed the site using them, really strange what…

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing content, on the site WordPress Support Forums:
    It's done, thanks. Let me know if you need anything else.

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing content, on the site WordPress Support Forums:
    Any one on this? any hint of what could be the issue? I practically I…

    2 months ago

  • Created a topic, Missing content, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Menu not working properly, on the site WordPress Support Forums:
    Tom, fixed. Much appreciated.

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Menu not working properly, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks I will give a try and see. Thanks and great support.

    2 years ago

  • Posted a reply to Menu not working properly, on the site WordPress Support Forums:
    Tom, thanks for the reply. It's happening on all pages, to reproduce it you can…

    2 years ago

  • Created a topic, Menu not working properly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Button not expanding in firefox, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for looking on it. I have changed the way to accomplish this, I removed…

    2 years ago

  • Created a topic, Button not expanding in firefox, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to popup width, on the site WordPress Support Forums:
    Nice, thanks and great support.

    2 years ago

  • Posted a reply to Great, on the site WordPress Support Forums:
    Really happy with the feature that already has. The only thing I see that could…

    2 years ago

  • Posted a reply to popup width, on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks. Great support.

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to popup width, on the site WordPress Support Forums:
    @danieliser Thanks for the update, I will check the link, I thought that could something…

    2 years ago

  • Created a topic, popup width, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to [RICH_REVIEWS_SHOW] not working, on the site WordPress Support Forums:
    Re installed and is working.

    2 years ago

  • Created a topic, [RICH_REVIEWS_SHOW] not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Internal Error at setting wirh Spanish language, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago