WordPress.org

Profiles

rodsimm

Profile picture of rodsimm
  • Member Since: February 22nd, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Change when row becomes column on screen resize, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "inactive sidebar (not used)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi krozero, Back in action... working perfectly!!! I want to take this opportunity to thank…

    1 month ago

  • Posted a reply to "inactive sidebar (not used)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi krozero, Just updated to version: 1.1.1 No change! Still have the same problem. Many…

    1 month ago

  • Created a topic, inactive sidebar (not used), on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Gallery: adding pictures to custom post problem, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "could not retrieve map settings", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I installed version 1.2.2 all working... updated to 1.2.4 not working and I get…

    2 months ago

  • Posted a reply to "could not retrieve map settings", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have now replaced the database with a backup taken before the initial installation…

    2 months ago

  • Created a topic, could not retrieve map settings, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Is it possible to use polylang to change label language", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for your response, and for the link. I can see how to…

    2 months ago

  • Created a topic, Is it possible to use polylang to change label language, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Search not working for WordPress.org forums, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How do I Install this product?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, So... Where does this code go? <?php if (class_exists('MultiPostThumbnails')) : MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); endif; ?>…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Display excerpt - Displays only 3 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am working on localhost, so no link. But I think the description is…

    2 years ago

  • Created a topic, Display excerpt - Displays only 3 posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How do I Install this product?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login gets me on a blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Dear esmi... I think i have the same problem regarding the admin page as Aerius…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Login gets me on a blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Aerius, I have the same problem... In stalled on my local machine that i…

    5 years ago