WordPress.org

Profiles

robwakeman

Profile picture of robwakeman
  • Member Since: May 23rd, 2012
  • @robwakeman on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Josh, I followed your advice and have now fixed all the problem pages in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Yes, I have the same problem on my local site and the production site…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for taking a look at the site. I ran all your suggested tests on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    After I added that filter, it still displays the shortcode in the page. I have…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Just to be clear, I've done the above on my localhost site only.

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I've just added this to functions.php : add_filter( 'run_wptexturize', '__return_false' ); This successfully preserves the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ah yes, that does look like it's probably the problem. Thanks for spotting that. The…

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Josh, thanks for the reply. Sorry for mistakenly calling it an error. This is one…

    3 months ago

  • Created a topic, plugin not working after WP update to 4.4.2 - JavaScript error with Cycle plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Works very well and good UI, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, My starter theme of choice, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Updating to v1.10.0 breaks the site", on the site WordPress Support Forums:
    George, thanks for the explanation and help with this. Please ignore my message above where…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Updating to v1.10.0 breaks the site", on the site WordPress Support Forums:
    In this other thread https://wordpress.org/support/topic/portfolio-slideshow-plugin-update-version-199-is-broken member takelaa suggests that PHP 5.4 and newer is needed…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Updating to v1.10.0 breaks the site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice about PHP version, George. But my host is running PHP 5.3,…

    9 months ago

  • Created a topic, Updating to v1.10.0 breaks the site, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Can't Update to latest version", on the site WordPress Support Forums:
    I tried nosilver4u's suggestion and that worked for me too. Thanks for that.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't Update to latest version", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks for the update

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't Update to latest version", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same error message. The plugin directory is already named types.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin to allow admin to add menu location?", on the site WordPress Support Forums:
    For now, I've decided to use the Code Snippets plugin https://wordpress.org/plugins/code-snippets/ I've created a code…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin to allow admin to add menu location?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to run backups", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Reh Boot. Great advice. That's solved it for me. My backup settings were actually…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't run backup", on the site WordPress Support Forums:
    I got the same error message (since the upgrade to iThemes Security). My backup settings…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Database backup feature doesn't work?", on the site WordPress Support Forums:
    I get the email, but no attachment. This problem occurred after upgrading to the new…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    Joshaw's original post states that the error message is on the dashboard. Just to clarify,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    The error message has reappeared! I'm now even more confused than I was before. jtmohatt,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    The bug seems to have magically disappeared! No idea why.

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    I did wonder if it was theme-specific. The site (see above) is currently using a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, the site URL is http://www.su-lynntan.com/ Thanks Rob

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.8 upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi A client of mine updated to 3.8 yesterday and has the same issue with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Need the Review Form as well as the Reviews for that Post on the post page", on the site WordPress Support Forums:
    @jordanlovato92, many thanks for your fix and for giving details about it. This will hopefully…

    3 years ago

  • Created a topic, Good plugin, but database backup issue since the update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Really simple Facebook Twitter share buttons] Why is it not possible to hide the Facebook c", on the site WordPress Support Forums:
    Ah ok. Well, thanks for letting me know.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Really simple Facebook Twitter share buttons] Why is it not possible to hide the Facebook c, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago