WordPress.org

Profiles

robruifrok

Profile picture of robruifrok
  • Member Since: September 17th, 2010
  • @robruifrok on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Conflict with plugin ‘Toolset types’, on the site WordPress.org Forums:
    Latest update of Types solved the problem.

    1 month ago

  • Created a topic, Conflict with plugin ‘Toolset types’, on the site WordPress.org Forums:
    There seems to be a conflict with 'Toolset types'. The…

    1 month ago

  • Posted a reply to The most awful, overly complicated, unintuitive script I've ever used in my life, on the site WordPress Support Forums:
    Yes it has. See: https://codex.wordpress.org/Gallery_Shortcode

    5 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict with Theme My Login, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved Thanks

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin conflict with Theme My Login, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to (custom) post title disappeared from the top-1o list, on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved by latest update of Multi rating pro (4.0.4)

    1 year ago

  • Created a topic, (custom) post title disappeared from the top-1o list, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 403 error on local install, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums:
    This worked for me: http://wejn.org/stuff/wejnswpwhitespacefix.php.html

    2 years ago

  • Posted a reply to XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem: XML-parsefout: XML- of tekstdeclaratie niet aan begin van entiteit Locatie:…

    2 years ago

  • Created a topic, XML-parse error in sitemap, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to show all posts at first load, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Clicking edit results in object not found message, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Singlpic doesn't show picture for id>1000?, on the site WordPress Support Forums:
    The provided file solved the fatal error, but imagas with an id > 1000 are…

    3 years ago

  • Created a topic, Singlpic doesn't show picture for id>1000?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Warning in WP 3.5 RC2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: bbPress] Maximum execution time of 30 seconds exceeded, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago