WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: April 11th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "WYSIWYG editor losing HTML on 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    I'll join the list as having this same problem across 4 blogs. Browser doesn't seem…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm no php coder, so I can't even guess at how this would need to…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    Handy - Thanks for all your replies on this. I was able to find several…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload ERROR", on the site WordPress Support Forums:
    pipwiz - I'm not sure that's going to be your best answer. As I understand…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    666 also doesn't work.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    Side note - on the Options > Misc page, none of the radio buttons are…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    Nope - when I change it back to 755, I get the original error.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, 777 makes it work. This is a blog I'm setting up for someone far…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    CHMOD for the wp-content file is currently set at 755 (if that's what you're asking).…

    8 years ago

  • Created a topic, Image Upload Error, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Displaying only excerpts on index page, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Specific CMS Question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all the replies - Moshu, I think your suggestion is going to do…

    9 years ago

  • Created a topic, Specific CMS Question, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can’t select database", on the site WordPress Support Forums:
    kinan - too bad yours was the last post in this thread. :) In my…

    9 years ago

  • Created a topic, Linking post appears in entirety in linked-to post comments, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can't get install script to run", on the site WordPress Support Forums:
    My bad - I have a fancy version of WinZip that is so fancy it…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can't get install script to run", on the site WordPress Support Forums:
    Hold on - I may have discovered the problem myself - will report back shortly...

    9 years ago

  • Created a topic, Can't get install script to run, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago