WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: November 14th, 2009
  • @rob-aid on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Site suddenly redirects to wp-admin/install.php, on the site WordPress Support Forums:
    We have the same problem since Saturday, it only happens on one of 2 WordPress…

    3 years ago

  • Posted a reply to YARPP working with InnoDB, on the site WordPress Support Forums:
    +1

    3 years ago

  • Posted a reply to How to stop loading js and css (deregister script), on the site WordPress Support Forums:
    Hey gerald, did you find all the scripts that need to be dequeued in order…

    3 years ago

  • Posted a reply to Disable loading of styles and scripts if not necessary, on the site WordPress Support Forums:
    I would like to know this too, things changed since 2.0.x.

    3 years ago

  • Posted a reply to NEXTGEN 2.0.0 UPDATE: A Personal Note from Erick Danzer, on the site WordPress Support Forums:
    Haven't tried the new options yet since I didn't publish anything in the meantime but…

    3 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache yielding 404 pages, on the site WordPress Support Forums:
    I'm really not sure, but could this occur if search engine bot is indexing a…

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache yielding 404 pages, on the site WordPress Support Forums:
    Update: Tried to turn off DB and object cache but random pages still end up…

    5 years ago

  • Posted a reply to Random 404's, on the site WordPress Support Forums:
    It seems w3tc causes this problem (I've replied with my problem on a different thread…

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache yielding 404 pages, on the site WordPress Support Forums:
    The same problem here. It ended with me deleting the plugin then reinstalling it, and…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Viper's Video Quicktags] Not sure is this plugin or youtube fault...., on the site WordPress Support Forums:
    Yup, Firebug with YSlow and PageSpeed added. PageSpeed nags for same content being loaded twice…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Viper's Video Quicktags] Not sure is this plugin or youtube fault...., on the site WordPress Support Forums:
    No, the "problem" is still manifesting. I took a look at your code a moment…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] Not sure is this plugin or youtube fault...., on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] A nice feature idea for the dev, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Change font of widget title, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem and this thread helped me. Instead deleting the h2 tags…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Add to Any: Share/Bookmark/Email Button] Incompatibility Issue With AdSense IE Combination, on the site WordPress Support Forums:
    The problem on my site is fixed, thanks for your effort :)

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Add to Any: Share/Bookmark/Email Button] Incompatibility Issue With AdSense IE Combination, on the site WordPress Support Forums:
    I cleared the cache, same effect, ad shows until your button is loaded and then…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Add to Any: Share/Bookmark/Email Button] Incompatibility Issue With AdSense IE Combination, on the site WordPress Support Forums:
    I tried your solution and it gives the same results, AdSense (images) isn't showed in…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Add to Any: Share/Bookmark/Email Button] Incompatibility Issue With AdSense IE Combination, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem.

    7 years ago