WordPress.org

Profiles

rmckibben

Profile picture of rmckibben
  • Member Since: December 5th, 2011
  • @rmckibben on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Removing Menu Bar from Mobile Site", on the site WordPress Support Forums:
    Did you change it, or remove it? Just curious as to what steps you took…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Removing Menu Bar from Mobile Site", on the site WordPress Support Forums:
    Should be able to do it by creating a second menu and selecting that as…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Missing a temporary folder - Windows Server as host", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved this. In my php.ini file, I added the temp file location and gave…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Full-size images not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    It is. It was a problem with Chrome. After I rebooted the server it started…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Missing a temporary folder - Windows Server as host, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Full-size images not appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Not showing up on posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks David. That made the buttons appear on the posts but it also made the…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue using CF7 in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Not showing up on posts, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Active Page Color and Hover, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Hide Featured Image on Post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add Hatom data markup from microformats.org", on the site WordPress Support Forums:
    I had to wait until the next time Google indexed my site. I think it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add Hatom data markup from microformats.org", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Thanks for sharing.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Gallery not opening in post", on the site WordPress Support Forums:
    Not yet. I've been working with the designer but the only person who contacted me…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Gallery not opening in post", on the site WordPress Support Forums:
    It's password protected so I'll email you. You can email ryan@tallahasseetech.com if you want to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Gallery doesn't work after update", on the site WordPress Support Forums:
    Would like to know what you all come up with. I started my own thread…

    2 years ago

  • Created a topic, Gallery not opening in post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen Gallery] Only shows one thumbnail and doesn't open album, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, A tool that my whole family will cherish, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.6 Compatibility?", on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED: I had not added the Category Family to the WP Family Tree settings at…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.6 Compatibility?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Does it need to be three digits? Also which Theme are you using? I'm…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.6 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the one from WP. That link should be to your front page. Then you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason when I installed wordpress it installed on the "default" site that my…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    I got it!!! When I installed WP, it installed to the long url that my…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    Tried a completely clean install... no dice. Since the webhost has the option to install…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    gothic: I went there and got the same thing. It seems like any page besides…

    5 years ago

  • Created a topic, no WP-Admin, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Cannot login, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins