WordPress.org

Profiles

ristretto6

  • Member Since: April 17th, 2012
  • @ristretto6 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Testimonials not registering different groups, on the site WordPress.org Forums:
    When I specify a target group for my testimonials (i.e…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Yes!!! That worked!!! Thank you so much for the fix idea. I'm SO glad…

    1 month ago

  • Posted a reply to Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Wow, that did the trick. I'm glad that you were able to figure it…

    1 month ago

  • Posted a reply to Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Sure, it's http://campthundercraft.com/sponsors/ I have it set to a responsive gallery right now just…

    1 month ago

  • Posted a reply to Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Also, I just realized that this problem also applies to another one of my…

    1 month ago

  • Created a topic, Testimonials not rotating, on the site WordPress.org Forums:
    It appears that my testimonials are not rotating (only…

    1 month ago

  • Posted a reply to Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush That may be the case (that it has to do with my theme), but…

    2 months ago

  • Created a topic, Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    On any of my pages where I'm using a Masonry gallery (…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gallery is running off the page, on the site WordPress.org Forums:
    That might be the ticket--I couldn't find the photon link you were referring to but…

    2 months ago

  • Created a topic, Masonry Galleries do not display, on the site WordPress.org Forums:
    I have been having this problem for over a month now -…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gallery is running off the page, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately the same problem is happening in incognito mode as well. When I right click…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gallery is running off the page, on the site WordPress.org Forums:
    @sterndata Unfortunately that wasn't the problem--still running off the page, and the captions don't "fly…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gallery is running off the page, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, how strange. Do you have any idea why it's looking cut off on mine?…

    2 months ago

  • Created a topic, Gallery is running off the page, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using this same basic gallery in WP for year…

    2 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush I'd like to revisit this gallery problem now that our show is over and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @bradvin @steveush Ack, I'm sorry, I spoke too soon. While my gallery is now working…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @bradvin Thank you!! Don't know how I missed this reply yesterday but the Custom Ready…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush I'm sorry for the repeated messages but I'm starting to get frantic and feeling…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Okay my apologies, there were two different problems going on here. The "write to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I tried installing this manually by simply uploading the contents of the zip file to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I've deleted the plugin, then attempted to upload the older version's zip file. I get…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Do I need to uninstall the updated version first? I'm worried that if I do,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Thank you, however when I upload that Zip file I get the error message…

    3 months ago

  • Posted a reply to Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @steveush Yikes! This is really bad news because our big show is coming up and…

    3 months ago

  • Created a topic, Foo Galleries not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if this had to do with the recent upgrade…

    3 months ago

  • Created a topic, Conflicting JS script, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed a custom script in my header and noti…

    4 months ago

  • Posted a reply to Removing blog features from static front page, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, thank you!

    4 months ago

  • Posted a reply to Changes to web pages don’t show up publicly, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, thank you! I deleted that plugin and it's working fine now :)

    4 months ago

  • Created a topic, Changes to web pages don’t show up publicly, on the site WordPress.org Forums:
    This is happening on several pages of our site: We upd…

    4 months ago

  • Posted a reply to Removing blog features from static front page, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! The breadcrumb trick worked, but unfortunately I don't see any "Allow comments" option…

    4 months ago

  • Created a topic, Removing blog features from static front page, on the site WordPress.org Forums:
    The homepage of my site is static (jhansonhomes.com), …

    4 months ago

  • Posted a reply to Error message when uploading photo, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think it's any of my plugins--I've disabled them all, tried uploading the image…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error message when uploading photo, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, but how do I change permissions on the wp-content directory?

    5 months ago

  • Created a topic, Error message when uploading photo, on the site WordPress.org Forums:
    All of a sudden when I try uploading a photo to my sit…

    5 months ago

  • Posted a reply to Blog post not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    That was exactly what I needed to do, thank you!

    6 months ago

  • Created a topic, Blog post not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    I just published a blog post, and I see that it shows …

    6 months ago

  • Created a topic, Can’t log in?, on the site WordPress.org Forums:
    Has something changed with the WP login? For both of m…

    1 year ago

  • Created a topic, Possible to disable theme for just a single page?, on the site WordPress.org Forums:
    We use a specific plugin for forms on our site (VFB Pr…

    1 year ago