WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 2nd, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the great plugin. It's very easy to setu…

    1 month ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin,works great with no problem and has so ma…

    2 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the plugin, works great out of the box.

    4 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, it does what it says. It was the only on…

    8 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Does exactly what it says, with many options and most …

    1 year ago

  • Posted a reply to My website not scrolling in Chrome Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Despacho forum gave the solution YITH Support Team Today at 17:00 Hi there, for fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to My website not scrolling in Chrome Browser, on the site WordPress.org Forums:
    I also have the same theme and the same problem. I couldn't find a solution…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    With the latest update it seems that everything is working fine. I think the issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    I think I found the problem but I don't know how to fix it. It…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    You can go to https://www.comworld.gr/κατάστημα/ and press any of the filters on the left. You…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    I pute the code on functions.php but I still have the same problem. This problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    I put the code to functions.php but I still have the same problem. I tried…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    I update the plugin today to version 3.4.0 but the rpoblem still persists. Is any…

    3 years ago

  • Created a topic, Problem with ajax filter (dissapearing filters,no results), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using your plugin for a few months and eve…

    3 years ago

  • Created a topic, Perfect Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is great , if you want to add many stores i…

    3 years ago

  • Created a topic, Great plgin, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin does exactly what it says. It is a big prob…

    3 years ago

  • Created a topic, The best SEO tool, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect tool. You can leave it as it is and increase y…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind, I think it's easier to copy the text to description or just change…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it's something like this a:2:{i:0;a:3:{s:5:"title";s:18:"Description";s:2:"id";s:12:"tab-custom-1";s:7:"content";s:8612:

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    No it doenst work. It says that 308 lines inserted but I don't see them…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    It works this way but it put something like this a:2:{i:0;a:3:{s:5:"title";s:28:"Χαρακτηριστικά";s:2:"id";s:12:"tab-custom-1";s:7:"content";s:638:" in the content. Can…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    The tables are in the same database. I tried this INSERT INTO wp_postmeta ( meta_id,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    I saw that post_id is the same as the woocommerce product id. Can I run…

    3 years ago

  • Posted a reply to Filter always shows 1 product and doesnt fetch correct products, on the site WordPress.org Forums:
    I tested in on localhost and had the same problem. I disabled all of plugins(except…

    3 years ago

  • Posted a reply to Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    I am using free version. For example this is the yoast seo "snippet preview" for…

    3 years ago

  • Created a topic, Copy custom tab to woocommerce descriptio, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, first of all thanks for this great plugin . I p…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin doesn’t work on mobile version., on the site WordPress.org Forums:
    Hello, your plugin works great but in my mobile versio…

    3 years ago

  • Posted a reply to Filter always shows 1 product and doesnt fetch correct products, on the site WordPress.org Forums:
    I disable wordfence but still the same. My problem is that this is my main…

    3 years ago

  • Posted a reply to Filter always shows 1 product and doesnt fetch correct products, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry nothing changed. I still have the same problem

    3 years ago

  • Posted a reply to Filter always shows 1 product and doesnt fetch correct products, on the site WordPress.org Forums:
    I tried all of them but nothing worked. I use despacho theme. I think you…

    3 years ago

  • Created a topic, Filter always shows 1 product and doesnt fetch correct products, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using YITH product filter in my webpage an…

    3 years ago

  • Posted a reply to Check box, labvel and value shown in separate lines, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. That worked for me.

    3 years ago

  • Posted a reply to Check box, labvel and value shown in separate lines, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. You can see it Here

    3 years ago

  • Posted a reply to Add-on price doesn’t change product price, on the site WordPress.org Forums:
    I put the data name in the fields but still the price remains the same.

    3 years ago

  • Posted a reply to Products dissapear when I add vendor, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I found the problem. I didn't put the "Vendor Shop Owner" which I read…

    3 years ago

  • Created a topic, Add-on price doesn’t change product price, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed your plugin which is great but I have…

    3 years ago

  • Created a topic, Products dissapear when I add vendor, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I start using your plugin but when I put a vend…

    3 years ago

  • Posted a reply to Hook into variation price, on the site WordPress.org Forums:
    For me your code works fine. Can you instruct me if I can somehow hook…

    3 years ago

  • Created a topic, Add text before variable price, on the site WordPress.org Forums:
    Hello all, I am having a problem with variable price i…

    3 years ago