WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 11th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Easy to use Plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    Great use of Google Translator. Works as advertised e…

    4 months ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    One thing to mention I did update my wp-config.php file to change define( 'JETPACK_SIGNATURE__HTTPS_PORT', 80…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    I disconnected and reconnected to Jetpack. I did not update Jetpack to the beta. Once…

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable To Publicize New WP post, on the site WordPress.org Forums:
    @jeherve Don't know what happened but this is what I did and it started to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    SSL Certificate using the site referred is A rating.

    2 years ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    Was able to locate the debug file Also went through know fixes. Found Simple SSL…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    As I said I tried to install the beta but it says that I already…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jeremy https://blog.greenskeeper.org

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable To Publicize New WP post, on the site WordPress.org Forums:
    I added the text you have up there and copy/pasted it to the bottom of…

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable To Publicize New WP post, on the site WordPress.org Forums:
    Tried to download the beta version. Link says I have it already installed and won't…

    2 years ago

  • Created a topic, Problems not publicizing to social media., on the site WordPress.org Forums:
    I am really at a loss here. I have removed every plug…

    2 years ago