WordPress.org

Profiles

RichDonahue

  • Member Since: December 5th, 2012
  • @richdonahue on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to New menus problems, on the site WordPress.org Forums:
    My mobile menu is not working at all.

    4 months ago

  • Posted a reply to Javascript Errors Trying To Customize Appearance, on the site WordPress.org Forums:
    It appears to be a problem with the Hueman Addons plugin. I deactivated it and…

    4 months ago

  • Posted a reply to header bug, on the site WordPress.org Forums:
    Yes same problem here.

    4 months ago

  • Posted a reply to Javascript Errors Trying To Customize Appearance, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, As soon as I click on customize, it hangs there. Then it tells me…

    4 months ago

  • Created a topic, Javascript Errors Trying To Customize Appearance, on the site WordPress.org Forums:
    I am having trouble customizing and now viewing my web…

    4 months ago

  • Posted a reply to Too Slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hey thanks for getting back to me. In the end I think it was a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot view posts when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress 4.7.3 running BiscayaLite theme.

    5 months ago

  • Created a topic, Cannot view posts when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed yesterday that now when I am working on a ne…

    5 months ago

  • Posted a reply to Existing Posts Re-Posting Will it Happen?, on the site WordPress Support Forums:
    The repost works. I am talking about auto reposting. As stated in the plugin the…

    1 year ago

  • Created a topic, Existing Posts Re-Posting Will it Happen?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving email activation, on the site WordPress Support Forums:
    Not receiving email to activate either.

    2 years ago

  • Posted a reply to Error establishing a database connection, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back to me. It could have been a coincidence. I am checking…

    2 years ago

  • Created a topic, Error establishing a database connection, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Image Optimization, on the site WordPress Support Forums:
    But it doesn't have any pending. So I guess it's good.

    2 years ago

  • Posted a reply to Image Optimization, on the site WordPress Support Forums:
    It's still stuck at 88.56%

    2 years ago

  • Posted a reply to Image Optimization, on the site WordPress Support Forums:
    Still stuck at 25%.

    2 years ago

  • Posted a reply to Image Optimization, on the site WordPress Support Forums:
    It's up to 25%. There are only 204 images in all. How long will it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image Optimization, on the site WordPress Support Forums:
    I clicked on optimize all jpeg and it's now at 24.51%

    3 years ago

  • Created a topic, Image Optimization, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Premium Features Not Workin, on the site WordPress Support Forums:
    Yes.

    3 years ago

  • Created a topic, Better Performance Now, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Premium Features Not Workin, on the site WordPress Support Forums:
    Got it. I had to activate the premium plugin.

    3 years ago

  • Created a topic, Premium Features Not Workin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Need Plugin or Widget For Giving Something Away, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago