WordPress.org

Profiles

RicardoLopez

Profile picture of RicardoLopez
  • Member Since: April 16th, 2014
  • @ricardolopez on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to not working properly with WP multisites, on the site WordPress Support Forums:
    thanks for this response I followed your recommendation I've deactivated this plugin for the whole…

    2 years ago

  • Created a topic, not working properly with WP multisites, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Still working in 3.9.1, on the site WordPress Support Forums:
    Even for wordpress multisite!

    2 years ago

  • Posted a reply to Pretty Permalinks not working after automatic update wordpress 3.8.3, on the site WordPress Support Forums:
    this is not fully solved but at least is working properly: the problem was Sucuri…

    3 years ago

  • Posted a reply to Pretty Permalinks not working after automatic update wordpress 3.8.3, on the site WordPress Support Forums:
    Any? I've also updated to wordpress 3.9 =(

    3 years ago

  • Posted a reply to Pretty Permalinks not working after automatic update wordpress 3.8.3, on the site WordPress Support Forums:
    yes, but nothing... even I contacted my host provider (rackspace) without success, they told me…

    3 years ago

  • Created a topic, Pretty Permalinks not working after automatic update wordpress 3.8.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 on Category Pages and Tags, on the site WordPress Support Forums:
    Any? I have the same trouble with my pages :(

    3 years ago