WordPress.org

Profiles

rfmcomposer

Profile picture of rfmcomposer
  • Member Since: June 8th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "icons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    It seems the problem is caused by my cache plugin. When I disable the cache…

    3 months ago

  • Created a topic, icons not showing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Icon "f", "g+", etc. not showing properly", on the site WordPress Support Forums:
    Wrong conclusion in my previous message. The problem is also there with another style: http://screencast.com/t/ARsVgEjwqmTU

    3 months ago

  • Posted a reply to "Icon "f", "g+", etc. not showing properly", on the site WordPress Support Forums:
    It seems the problem is back with version 2.3: http://screencast.com/t/0JZ8HMdfvLPA However, with another style everything…

    3 months ago

  • Posted a reply to "sharing icons not shown on safari and chrome on mac", on the site WordPress Support Forums:
    I already said in my second post that I solved the problem by disabling "Disable…

    4 months ago

  • Posted a reply to "cannot use ... :(", on the site WordPress Support Forums:
    I posted a private message with the login details

    4 months ago

  • Posted a reply to "sharing icons not shown on safari and chrome on mac", on the site WordPress Support Forums:
    Please check this url: http://www.sonicsounds.nl/audio-logo-2/jingle-audio-logo-stop-ebola-giro-555/ Wouter

    4 months ago

  • Posted a reply to "cannot use ... :(", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress 4.0 wr contact form 1.1.2 PHP 5.5.17

    4 months ago

  • Posted a reply to "sharing icons not shown on safari and chrome on mac", on the site WordPress Support Forums:
    Not that I know.

    4 months ago

  • Created a topic, cannot use ... :(, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Strict Standards error messages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that works like a charm! Now I have another problem. I created a test…

    4 months ago

  • Posted a reply to "sharing icons not shown on safari and chrome on mac", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I disabled "Disable Floating Buttons On Mobile" and now I do see the icons…

    4 months ago

  • Created a topic, sharing icons not shown on safari and chrome on mac, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Strict Standards error messages, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    I bought the developers license and am happy with the extra option "Redirect Already Subscribed…

    6 months ago

  • Created a topic, redirect after member login?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. That's what I need. Will order it.

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    And what about a developers license for unlimited client sites? I only work with developers…

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Can I still access the previous configuration in the database? That would help. I think…

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the extra functionality, but it would have been better if existing forms wouldn't…

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Bad news: I updated the plugin and lost the Aweber forms on multiple sites! After…

    7 months ago

  • Posted a reply to "list ID & extra redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that would be great. Do you already know when you will publish the new…

    7 months ago

  • Created a topic, list ID & extra redirect, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, newlines in custom textarea field, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "CSS/JS minify cache error: group configuration for include-footer not set", on the site WordPress Support Forums:
    No idea how important it is. No solution yet. I still have my notifications disabled.

    11 months ago

  • Posted a reply to "CSS/JS minify cache error: group configuration for include-footer not set", on the site WordPress Support Forums:
    No, unfortunately not. I disabled the notifications for the minification errors. Please let me know…

    12 months ago

  • Created a topic, CSS/JS minify cache error: group configuration for include-footer not set, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Track outbound clicks & download breaks tel links?", on the site WordPress Support Forums:
    I think it is a bug. I have the same problem. Turning on the "Track…

    1 year ago

  • Created a topic, Brilliant plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange characters / character encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! With the link you provided I found the solution: 1) I removed all files…

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange characters / character encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    I see strange characters appear at other places and an opt-in form disappears.

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange characters / character encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I checked the option "Fix non-breaking space characters", but that doesn't help.

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange characters / character encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    I checked the tables in phpmyadmin. Some of them have MySQL Collation "latin1_general_ci", other tables…

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange characters / character encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    I found some posts about utf8 and utf-8. The characters are fine when I modify…

    1 year ago

  • Created a topic, strange characters / character encoding problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "snippets not expanding", on the site WordPress Support Forums:
    Don't know why, but snippets are expanded again. The problem with Duplicator is still there…

    1 year ago

  • Created a topic, snippets not expanding, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No information showing", on the site WordPress Support Forums:
    I created a new Linkedin application and now everything is fine!

    2 years ago

  • Posted a reply to "No information showing", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I want to use the recommendations, but no information is…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""This entry is part..." doubled?", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same problem. It seems the second time is because the metadata…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Snippets] error with php code", on the site WordPress Support Forums:
    I checked the plugin code and found the solution myself. The function function php_eval calls…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Snippets] error with php code, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago