WordPress.org

Profiles

reward

Profile picture of reward
  • Member Since: October 24th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "website no longer displays", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hodist, I deleted the plugin via ftp. The plugin panel then had the message…

    4 months ago

  • Posted a reply to "website no longer displays", on the site WordPress Support Forums:
    Alive again. Deleted evolve and reinstalled. Almost did a restore. I was looking forward to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "website no longer displays", on the site WordPress Support Forums:
    I have now activated another theme after deleting your plugin again and my blog loads.…

    4 months ago

  • Created a topic, website no longer displays, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thanks a lot", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your informative post. Your post says that you are using WordPress 4.1.1. I…

    5 months ago

  • Created a topic, timezone configuration does not take time from WordPress, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Ultimate] what is this error?", on the site WordPress Support Forums:
    I received the same error after the latest update.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I have version 3.7.3 installed. I have followed all the steps suggested. I have…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need an XML Sitemap Plugin for WP3.0 with Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    I have a WordPress Multisite installation using subdirectories. I am also using a plugin called…

    5 years ago

  • Posted a reply to "wp-o-matic successful fetch results 0 posts", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem after the initial fetch. It doesn't fetch additonal posts although…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP-dTree 3.4.1 is not working with WordPress 2.6.1", on the site WordPress Support Forums:
    I have it working on another blog that I just installed. I installed wp-dtree as…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP-dTree 3.4.1 is not working with WordPress 2.6.1", on the site WordPress Support Forums:
    I should have mentioned that I have WP 2.6.2 installed.

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP-dTree 3.4.1 is not working with WordPress 2.6.1", on the site WordPress Support Forums:
    I have encountered the same problem with a new WP installation. All I see is…

    7 years ago