WordPress.org

Profiles

relish1227

Profile picture of relish1227
  • Member Since: November 9th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "code text area not working", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same issue and szfpro's settings update allowed me to access/edit the code…

    3 months ago

  • Created a topic, Easy to use, makes admin interface easier for clients, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Redirect to Page after Registration?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, this guy does the trick: https://wordpress.org/plugins/peters-login-redirect/

    5 months ago

  • Created a topic, Redirect to Page after Registration?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, How do display in CPT field but not in main content area, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Authenticate with Facebook Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed a few weeks ago that Facebook just isn't supporting this plugin anymore. So…

    7 months ago

  • Created a topic, Powerful Plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Authenticate with Facebook Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I continue to have this issue, too. Exact same scenario. It's been this way for…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Your IP has been flagged for potential security violations.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did check that -- and there were no ip addresses listed.

    7 months ago

  • Created a topic, Import only works if you download/import attachments, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Your IP has been flagged for potential security violations.", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having people report getting this error. I found other support forum items…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Associate my WordPress account with my Facebook account - Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to get the publish_actions thing set up... but, man, FB makes it difficult!…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Associate my WordPress account with my Facebook account - Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I continue to have this same issue, too.

    9 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook] Can't associate WordPress with Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    I continue to have this same issue, too.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Password Reset Key Invalid in E-Mail from Reset Form", on the site WordPress Support Forums:
    @Biranit -- THANKS! This does work. Obviously it's not ideal to make this change directly…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Password Reset Key Invalid in E-Mail from Reset Form", on the site WordPress Support Forums:
    I am having this issue, too.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Forgot Password Link", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. http://www.jfarthing.com/development/theme-my-login/shortcode/ So, you put this on the page: [lostpassword_template]

    10 months ago

  • Created a topic, Forgot Password Link, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "HTML editor hidden when activated?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back to me. It almost seems like maybe a memory issue or…

    10 months ago

  • Posted a reply to "HTML editor hidden when activated?", on the site WordPress Support Forums:
    Scratch that second part -- things don't work if you deactivate the plugin.

    10 months ago

  • Created a topic, HTML editor hidden when activated?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem with new WordPress 4 update", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. I was not able to use custom taxonomies on my site until…

    12 months ago

  • Posted a reply to "wp.media undefined", on the site WordPress Support Forums:
    I also had this issue.. and, thanks to you, I tried deactivating my Comprehensive Google…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Impossible to change the settings.", on the site WordPress Support Forums:
    I think I have the same issue. If you go to the backup settings, it's…

    1 year ago

  • Created a topic, Uploads PDF, no image generated, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "My Authors Can't See This Plug-In on 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I am also seeing this issue. People with the Editor Role get a blank editor…

    1 year ago

  • Created a topic, Required Fields / Not Working?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only working for admin users?", on the site WordPress Support Forums:
    Found the answer at the bottom of this page: http://forumone.com/insights/how-create-front-end-edit-forms-using-gravity-forms/

    1 year ago

  • Created a topic, Only working for admin users?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can we customize the WYSIWYG editor?", on the site WordPress Support Forums:
    Did you get this to work after the big TinyMCE upgrade in 3.9? When I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Yellow Background / Multiple Widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. I realized I had style that was somehow being referenced here unintentionally, setting the…

    1 year ago

  • Created a topic, Error: Permission denied to access property 'toString', on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Import Sets Many Items to Have Regex = True, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Redirection Count and Trailing Slashes...", on the site WordPress Support Forums:
    I'm curious about this, too.

    1 year ago

  • Created a topic, Yellow Background / Multiple Widgets, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Limit highlighting to results only, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "the styles in editor-style.css are no longer being rendered in the editor", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I tried stevekimpton's tip -- and this DID work. Then my red H3 style…

    1 year ago

  • Posted a reply to "the styles in editor-style.css are no longer being rendered in the editor", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Andrew. I tried your troubleshooting steps. Still seeing the issue AND the !important line…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple rewrite slugs for one post type?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I'm going to close this because we've decided to just have three separate records,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple rewrite slugs for one post type?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually I think I got too excited there. The "Hierarchical" setting only allows me to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple rewrite slugs for one post type?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I just realized one thing that helps: the hierarchical setting for the CPT. If…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Rewrite Slug Messes with Pagination", on the site WordPress Support Forums:
    Hello -- and sorry for the delay. Somehow I didn't get a notification (or missed…

    1 year ago

  • Created a topic, Multiple rewrite slugs for one post type?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Post WP 3.9, Paste From Word Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Rewrite Slug doesn't update feeds", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem, I think, and I just posted here (http://wordpress.org/support/topic/custom-rewrite-slug-messes-with-pagination?replies=1). Following this…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Rewrite Slug Messes with Pagination, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "the styles in editor-style.css are no longer being rendered in the editor", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem. And, yes, I've had "Load the CSS classes used in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hide Parent Page", on the site WordPress Support Forums:
    I'm looking for the same thing as phom009. I need a contextual/hierarchical menu that is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Redirect Only Works After 404 Generated", on the site WordPress Support Forums:
    After doing some searches, I found people talking here -- http://wordpress.org/support/topic/redirection-not-working-when-redirect-from-non-wordpress-site-to-wordpress-site?replies=4 -- about how this…

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect Only Works After 404 Generated, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago