WordPress.org

Profiles

Recyclart

Profile picture of Recyclart
  • Member Since: March 5th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Newsletter design totally broken after upgrading to PHP 7.0 & Mailpoet 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    you can see here: php 5.6, mailpoet 2.7: http://postimg.org/image/87b04p8oj/ php 7.0, mailpoet 2.7: http://postimg.org/image/i0w8ud5a5/

    1 week ago

  • Created a topic, Newsletter design totally broken after upgrading to PHP 7.0 & Mailpoet 2.7, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "New Feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, good to know, can't wait to test it :)

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Pictures missing after WordPress Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I will dot that and send you the info on your email.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "New Feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Any news of the premium plugin? Waiting on one of my website to install it…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Pictures missing after WordPress Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm still encountering the problem with wordpress 4.4 with brand new images renamed. When…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Remove script & css on all posts", on the site WordPress Support Forums:
    Another idea should be to be able to clean archives (categories & tags) from not…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Remove script & css on all posts, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Pictures missing after WordPress Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I try to regenerate the thumbnails and it works...so there something strange here.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Pictures missing after WordPress Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I have the same exact problem with wordpress 4.4. I installed the plugin after…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Image field, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Le top!, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Rename with post title images when we save a post", on the site WordPress Support Forums:
    Great news! Bought your pro version :) I've sent you a question in your email…

    2 months ago

  • Created a topic, Thumbnail Option Setting Changing by himself, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    hey, sure I'm interested in :) Could you tell me what to do? or maybe…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Rename with post title images when we save a post", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Thanks for your reply and I understand it could be a little tricky. But…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem by deactivating Yoast.

    2 months ago

  • Created a topic, Don't work with YOAST, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I'm using Yoast but I will not deactivate Yoast, I will instead deactivate your…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    Did you see the problem? As I would like to not let it like this…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    you can see here for example: http://www.recyclart.org/2015/05/reclaim-design-products/

    2 months ago

  • Created a topic, Problem with image name, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Rename with post title images when we save a post, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Facebook and Twitter share count", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Goran :) Great to see good plugin & developers like you ;)

    3 months ago

  • Posted a reply to "Facebook and Twitter share count", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've seen that on some posts, Facebook counter is working but they are a…

    3 months ago

  • Created a topic, Facebook and Twitter share count, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "New Feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Nice plugin! It could be nice to have it on page also with an option…

    3 months ago

  • Created a topic, Mistape on Mobile, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Block Vimeo video display", on the site WordPress Support Forums:
    cool :) glad to be helpful, continue the good work, your plugin is nice when…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Block Vimeo video display", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with youtube...I just copy/paste the link of the video in…

    3 months ago

  • Created a topic, Block Vimeo video display, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Version 5.27 Conflict With Mailpoet Editor, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Help! Updated plugin gives error", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue on my side, hey guy's how you could release an update with this…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Uninstall EWWW Image Optimizer (wp_postmeta)", on the site WordPress Support Forums:
    OK, too too much complicated for me...maybe should be part of the plugin with an…

    1 year ago

  • Created a topic, Uninstall EWWW Image Optimizer (wp_postmeta), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with Redirect links", on the site WordPress Support Forums:
    Ok forgot, just found the problem, needed to activate my affiliate amazon shop product on…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with Redirect links, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "5.6.4 PO Selective Loading Disables", on the site WordPress Support Forums:
    +1 same problem for me on two websites.

    1 year ago

  • Posted a reply to "engadget css style is missing after last update", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I saw the exact same problem on my blogs and so goes back to…

    1 year ago

  • Created a topic, NoAdblock and Cache Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with jpibfi", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you nerdaryan, it works well! :)

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with jpibfi, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin disables user registration form", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Sorry to run into your post but I have the exact same problem than…

    2 years ago

  • Created a topic, Display Uploaded image into post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Display problem with Fancybox, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Reposting stop working", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi: OK, sorry for that. I was thinking that it may help if we are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Reposting stop working", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with last version with this message in the log for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Random Re-Posting - Nothing to post", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem for me...no more autorepost since 3.3.0. Test cronjob and it's working. Everything was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Twitter, cannot autopost due to "request looks like automated"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. I have checked the FAQ but what is strange is…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with Twitter, cannot autopost due to "request looks like automated", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago