WordPress.org

Profiles

rarcher30

Profile picture of rarcher30
  • Member Since: November 9th, 2011
  • @rarcher30 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, No ‘widget-content’ div when excluding title output, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David, Not sure if this is an intended feature or …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "There was an error trying to send your message. Please try again later.", on the site WordPress.org Forums:
    Yeah that sounds like a caching issue. I have done the same thing and reset…

    1 month ago

  • Posted a reply to Plugin causes bug with Tiny MCE editor, on the site WordPress.org Forums:
    No not using multisite. In the end I just went and edited my child theme…

    1 month ago

  • Created a topic, Conflict with theme footer widgets, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed this plugin today and set it up. Then I…

    1 month ago

  • Created a topic, Great and easy to setup, on the site WordPress.org Forums:
    Just started using this plugin so it is early times so…

    1 month ago

  • Created a topic, Adding guest authors links to posts, on the site WordPress.org Forums:
    I am looking for a way to have guest authors searchabl…

    1 month ago

  • Created a topic, Plugin causes bug with Tiny MCE editor, on the site WordPress.org Forums:
    Having an issue using the plugin. Could be the fact th…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pagination on non-premium version, on the site WordPress.org Forums:
    Found it! Thanks alot. Just one more thing. Can I change button or link color…

    2 months ago

  • Created a topic, Pagination on non-premium version, on the site WordPress.org Forums:
    Forgive me if this question has been asked before but …

    2 months ago

  • Posted a reply to Forbidden error when choosing email sender, on the site WordPress Support Forums:
    What can I do to resolve the problem? Is it a server side issue or…

    4 months ago

  • Posted a reply to Forbidden error when choosing email sender, on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that I am getting exactly the same error with trying to set…

    4 months ago

  • Posted a reply to Forbidden error when choosing email sender, on the site WordPress Support Forums:
    Ok I get you. But even when I try to use the SMTP option with…

    4 months ago

  • Created a topic, Forbidden error when choosing email sender, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Works awesomely!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Works a treat!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot enable Web Application Firewall, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice Hristo. I manually placed all those files with the right code…

    6 months ago

  • Created a topic, Access security records log, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot login to staging site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot access dashboard after logging in, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot enable Web Application Firewall, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks heaps Hristo! I have some other addon domains with SiteGround I would also like…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot enable Web Application Firewall, on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. Domain name I'm trying to install the WAF on is coolwebs.com.au

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot enable Web Application Firewall, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Latest version of All in one SEO crashed my dashboard, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Wordfence Report 11:29 May 24, 2016, on the site WordPress Support Forums:
    +1 from me. Don't know if I have latest version either.

    7 months ago

  • Created a topic, Email notifications of post comments, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Send full posts?, on the site WordPress Support Forums:
    How about use the post excerpt text as the email body content instead? I'd like…

    7 months ago

  • Created a topic, Conflict with WP Lightbox 2 plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Confirmation of subscription, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Genesis Framework, on the site WordPress Support Forums:
    sure

    8 months ago

  • Created a topic, Genesis Framework, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Using SVG graphics and IE8 support, on the site WordPress Support Forums:
    (hoping you removed the actual URL from the src though). Yeah made sure that I…

    9 months ago

  • Posted a reply to Using SVG graphics and IE8 support, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tom, sheepish to admit it but I was compelled to edit your logo/site identity…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blurry Site Logo on Mobile Devices?, on the site WordPress Support Forums:
    Peachey... helped me out for sure. Actually I would rather use custom css than hooks…

    9 months ago

  • Posted a reply to What is "Ongoing Development" mean in your premium theme?, on the site WordPress Support Forums:
    Also, just a reminder - this is the free theme support area - the moderators…

    9 months ago

  • Created a topic, What is "Ongoing Development" mean in your premium theme?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Blog page is full width, on the site WordPress Support Forums:
    @quinnsne, have you tried looking for what you want in the Customizr interface? This theme…

    9 months ago

  • Posted a reply to Using custom (non google) fonts, on the site WordPress Support Forums:
    Dude, that's like an 'uh huh' moment. If I want to overwrite content in header.php…

    9 months ago

  • Posted a reply to Using SVG graphics and IE8 support, on the site WordPress Support Forums:
    Cool, most likely they will be implemented in the design of the website for things…

    9 months ago

  • Posted a reply to Using custom (non google) fonts, on the site WordPress Support Forums:
    Was going to use child header.php file but hooks do appear to make more sense…

    9 months ago

  • Created a topic, Deprecation for older browsers that don't support SVG, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Using custom (non google) fonts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Using SVG graphics and IE8 support, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Alt text on site logo, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I could put this into my child theme functions.php file?

    9 months ago

  • Created a topic, Alt text on site logo, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Contact form failing to send email, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Using SMTP Mailer not working with latest release, on the site WordPress Support Forums:
    Can confirm now that two websites I have built that have WordPress 4.3.3 have issues…

    9 months ago

  • Posted a reply to Using SMTP Mailer not working with latest release, on the site WordPress Support Forums:
    I just want to add something to this. The website I am having issues with…

    9 months ago

  • Created a topic, Using SMTP Mailer not working with latest release, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to In next version remove false "configuration errors", on the site WordPress Support Forums:
    I'm just ignoring the validation errors for now as I really want the [your-name] <[your-email]>…

    9 months ago

  • Posted a reply to Fix Contact Form 7 Configuration Error in Version 4.4, on the site WordPress Support Forums:
    +1. Having same issue since upgrading. I found if I put my own email address…

    9 months ago