WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 27th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    i mentioned my issue here in support forum, please address it here...

    4 weeks ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Yes dear i am using same, please ignore screenshot.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    I am using this amp plugin "https://wordpress.org/plugins/amp/". Here the Used CSS and validation error show,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I am using this amp plugin "https://wordpress.org/plugins/amp/". Here the Used CSS and validation error show,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    it didn't fix the problem completely, the two issues i mentioned are still there. 1)…

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    The new release is there i will check it and update, but there are issues…

    1 month ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    The new release is there i will check it and update but there are issues…

    1 month ago

  • Posted a reply to PWA not working on lms.rahulgupta.co.in, on the site WordPress.org Forums:
    how to check errors?

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    I will wait for new version, but for ur information, i turned off all settings…

    1 month ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i did that too. did not work

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i did that too. did not work

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    I will wait for official release. and the one solution mailed i.e ” If you…

    1 month ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I will wait for official release. and the one solution mailed i.e " If you…

    1 month ago

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    here is a link for screenshots and text file with amp code from google webmaster:…

    1 month ago

  • Created a topic, LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly, on the site WordPress.org Forums:
    LiteSpeed Cache and AMP not working together correctly…

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    here is a link for screenshots: https://drive.google.com/drive/folders/1LTnue6e2aIHhFevcbYZTiG622JZTR3yQ

    1 month ago

  • Posted a reply to wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    See i was liking ur services but When i activate the amp plugin - ur…

    1 month ago

  • Created a topic, wort plugin, breaking amp, on the site WordPress.org Forums:
    if considering or using amp dont use this plugin, wort…

    1 month ago

  • Created a topic, broke amp….., on the site WordPress.org Forums:
    worst, break amp and effecting other plugins.....

    1 month ago

  • Created a topic, PWA not working on lms.rahulgupta.co.in, on the site WordPress.org Forums:
    PWA wont working on lms.rahulgupta.co.in ????

    2 months ago