WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 21st, 2013
  • Website: cypherpunk.at
  • Find me on:
  • Posted a reply to Debugging 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    I could figure out, what exactly happens and could solve the issue. Again, the setup…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Delete/reset options manually, on the site WordPress.org Forums:
    I updated it but it does still not work on the one blog. But the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Debugging 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks for your reply. Actually this is a WP multisite installation. I manage the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Delete/reset options manually, on the site WordPress.org Forums:
    Deleting the fta_settings did not help. The error log of the web server shows the…

    1 month ago

  • Created a topic, Delete/reset options manually, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update broke my page completely. I had to d…

    1 month ago

  • Posted a reply to Debugging 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    I tried several combinations of adding various user with different user names, email addresses and…

    2 months ago

  • Created a topic, Debugging 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    I run a WP network with Wordfence installed since many…

    2 months ago

  • Posted a reply to “Error occured while retrieving the facebook feed”, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. The plugin worked fine until recently. Now it stopped working on my page…

    9 months ago

  • Created a topic, easy to use, free, no cloud dependencies, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is really easy to use and works as expecte…

    12 months ago

  • Created a topic, Great SEO plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This is a very useful SEO plugin. Easy-to-use, very cl…

    1 year ago

  • Created a topic, Works perfect as expected, on the site WordPress.org Forums:
    I use this plugin since many years. It always worked w…

    1 year ago

  • Posted a reply to Http error when attempting to upload media, on the site WordPress.org Forums:
    In respect to my previous posting for WP developers: *) The upload itself seems to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error when attempting to upload media, on the site WordPress.org Forums:
    I run a Multi-Site WP installation very successful since many years on FreeBSD+Apache+PHP56. Some time…

    2 years ago