WordPress.org

Profiles

Raevenne

Profile picture of Raevenne
  • Member Since: April 30th, 2013
  • @raevenne on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to spam coming through after update, on the site WordPress Support Forums:
    The update seems to have fixed the SPAM issue. Thanks for the support Paul!

    12 months ago

  • Posted a reply to spam coming through after update, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I'm getting a file not found error when I try to download the…

    12 months ago

  • Posted a reply to spam coming through after update, on the site WordPress Support Forums:
    I can't imagine why the plugin would lose settings with an update either, but it…

    12 months ago

  • Posted a reply to spam coming through after update, on the site WordPress Support Forums:
    What are you current spam filter settings? GASP Protection, ticked Default SPAM Action, Move to…

    12 months ago

  • Created a topic, spam coming through after update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Comments filter problems, on the site WordPress Support Forums:
    Ha! That's the issue then, the IP white listing. That would be why I could…

    2 years ago

  • Posted a reply to Comments filter problems, on the site WordPress Support Forums:
    So this is interesting: I cleared the cache on my iPad and turned off the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Comments filter problems, on the site WordPress Support Forums:
    Oh I completely understand the issue with being logged in, which is why I tested…

    2 years ago

  • Created a topic, Comments filter problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Problems adding topics, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Ban IP list not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Banning IPs doesn't change .htaccess although other functions do, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Please tell me what needs to be done in order…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin works for default post types, but not for custom, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Not working correctly.. overlaps header. help!, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, the Colorbox gallery loading type works fine, and the images are not behind the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not working correctly.. overlaps header. help!, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. The images open, but the top of the image is…

    4 years ago

  • Posted a reply to WP MultiSite installation--No settings menu in Network Admin, on the site WordPress Support Forums:
    Okay thanks!

    4 years ago

  • Posted a reply to WP MultiSite installation--No settings menu in Network Admin, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I figured out what I did wrong, but this installation method doesn't seem to…

    4 years ago

  • Posted a reply to WP MultiSite installation--No settings menu in Network Admin, on the site WordPress Support Forums:
    There is no Settings->Menu Editor in any of the admin menus on any site. This…

    4 years ago

  • Created a topic, WP MultiSite installation--No settings menu in Network Admin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago