WordPress.org

Profiles

RadCon

  • Member Since: May 14th, 2011
  • @radcon on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How did you insert this spam banner in my WP admin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you. But how was it loaded? Through an installed plugin? Best regards, Florence.

    5 days ago

  • Created a topic, How did you insert this spam banner in my WP admin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I don't use any of your plugins, as far as I …

    5 days ago

  • Posted a reply to False positive detection with jQuery Mega Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Glen, Yes, it's this plugin. But I see it's a modified version, in fact:…

    2 weeks ago

  • Created a topic, I don’t understand how to proceed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I don't understand how to translate a plugin.…

    3 weeks ago

  • Created a topic, False positive detection with jQuery Mega Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Your plugin detects jQuery Mega Menu in versi…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Some redirects don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John, I notice that some redirects are not wor…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't work with Google Fonts.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to How do I redirect all URLs from the same category?, on the site WordPress.org Forums:
    If I want to redirect all URLs containing "p=" (be it at the beginning, in…

    1 month ago

  • Posted a reply to How do I redirect all URLs from the same category?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much, John. Yes, I found this page but my intelligence is limited…

    1 month ago

  • Created a topic, How do I redirect all URLs from the same category?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John, I need your help on something very basic…

    1 month ago

  • Created a topic, Not updated anymore, cannot update timthumb anymore, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is not updated anymore. It stills detect a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Not on this website, John. But a powerful cache system at server's level. It might…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi John, Strangely, it didn't work anymore after the update. I had to deactivate Yoast…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    You can provide a screenshot too, tropauer.

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Then provide a screenshot from your console showing the errors, jurasjo. Else, John cannot help.

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Have you deactivated all the other plugins, to check if any of them was in…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello jurasjo, Do you have Yoast SEO plugin? Can you try deactivating it, then goto…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it's a file from Yoast SEO plugin, John. In my case, deactivating Yoast SEO…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John, Thanks to you, I found the plugin which is causing this problem, it's…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi John, I'm surprised nobody replied to your question :-/ Yes, there are errors in…

    1 month ago

  • Posted a reply to Loading the bits, please wait…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi John, I was about to post the same issue. Thanks in advance for your…

    1 month ago

  • Created a topic, Unexpected results before/after using the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jody, Cache_Flo here, from WordPress SpeedUp g…

    2 months ago

  • Created a topic, Vulnerability found by my scanner, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, My scanner found an unauthenticated stored cro…

    2 months ago

  • Created a topic, Fast(est), simple, with an efficient support!, on the site WordPress.org Forums:
    I've tested all the cache plugins on the market and so…

    2 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Can you suggest a way to restore our original URLs when the plugin is deactivated…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    By the way, I edited "permalink-manager-admin-functions.php" as you said, by copying and pasting the entire…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is your plugin compatible with PHP7.1? We're having this message in the error_log: `PHP…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    You mean on my-domain.com/wp-admin/index.php ? No <div class=”wrap”> inside the code. No warning. There are…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure. It's an e-commerce website. My developer will have a look at this…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated "WooCommerce Upload Files" plugin to be absolutely sure: it doesn't fix the issue.

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Are you talking about the error_log file under public_html? The redundant errors I'm seeing started…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Maciej, Thank you very much for this quick reply. I've done that through wp-config.php.…

    3 months ago

  • Created a topic, wp-admin central area is blank when the latest version of plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I log into wp-admin, the main area of wp…

    4 months ago

  • Created a topic, It’s crashing your site instantly and all the other sites on the same server!, on the site WordPress.org Forums:
    Not only did my site crash but all the other sites hos…

    6 months ago

  • Posted a reply to Crashed my website instantly!, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Not only did my site crash but all the other sites hosted on…

    6 months ago

  • Posted a reply to The URLs changes are not sticking if we disable the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Maciej, But from what I see, the old and the new URL are complete…

    6 months ago

  • Created a topic, The URLs changes are not sticking if we disable the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, First of all, thank you very much for offerin…

    6 months ago

  • Posted a reply to I can’t make the plugin work :-/, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Maciej, Absolutely perfect, I confirm it worked. Thank you very much! Best regards, Fab.

    6 months ago

  • Posted a reply to I can’t make the plugin work :-/, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, excellent! It's not everyday that I'm this lucky :-) Thanks a lot, Maciej. Best…

    6 months ago

  • Posted a reply to I can’t make the plugin work :-/, on the site WordPress.org Forums:
    Of course, I tried to put this, in the field at the very top: /parent-page-slug/child-page-slug/…

    6 months ago

  • Created a topic, I can’t make the plugin work :-/, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, First, I have published ~500 pages. Their URL…

    6 months ago

  • Posted a reply to Add a section with payment informations, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Ewout, I just purchased the Premium Templates extension, I'll try to find my…

    7 months ago

  • Created a topic, Add a section with payment informations, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Our clients are ordering expensive services s…

    7 months ago

  • Created a topic, It didn’t remove dates from the source code, on the site WordPress.org Forums:
    I still have these pieces of code after activating and…

    8 months ago

  • Created a topic, How do we remove meta property=”og:updated_time” ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I see these 2 elements in the source code: …

    8 months ago

  • Posted a reply to AIOWPS blocking cron.php, on the site WordPress.org Forums:
    We're curious too :-) It can only be related to specific settings in AIOWPS. Remember:…

    8 months ago

  • Posted a reply to AIOWPS blocking cron.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, No: http://i.imgur.com/SN1NhaB.jpg Thanks in advance for your help. Best regards, Florence.

    8 months ago

  • Created a topic, AIOWPS blocking cron.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, We were facing issues with schedules backup. …

    8 months ago

  • Posted a reply to We don’t understand how to begin, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't mention the theme is in English and we want to translate some strings…

    10 months ago

  • Created a topic, We don’t understand how to begin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, To be honest, we don't understand how to begi…

    10 months ago