WordPress.org

Profiles

Rachelflute

Profile picture of Rachelflute
  • Member Since: February 16th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Broken - Users do not display", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, this plugin was a disaster. It's caused far more problems than it's worth. Try…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Broken - Users do not display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, is there any news on this? I have the same problem. It's showing the…

    1 year ago

  • Created a topic, Tabberville Tabs pro plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images do not show as Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have a similar problem to this. None of the thumbnails show up on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding thumbnails to RSS feed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Just to add to that, I added this to my first blog's theme's php…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding thumbnails to RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Using with Multisite Network, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Video sitemap for multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for your response. I understand what you mean, but there does seem to…

    2 years ago

  • Created a topic, WP multisite sitemaps for videos, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Can I make this plugin work with Multisite?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Video sitemap for multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "sub-directories don't show in multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    Just to add to that, I have since added the MU mapping plugin. All seems…

    2 years ago

  • Created a topic, sub-directories don't show in multisite network, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lost of my widgets & menus", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Thank you for your response. I appreciate you taking the time to explain this…

    2 years ago

  • Created a topic, Comments in admin are empty but I receive email notifications, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Lost of my widgets & menus, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with new version", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I had the same problems. My site was fine until I added Wordfence, but…

    2 years ago

  • Created a topic, Search form not displaying horizontally, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mailchimp plugin caused fatal error & lost access to site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, In the end I contacted my host ipage & the technical support changed the…

    3 years ago

  • Created a topic, Mailchimp plugin caused fatal error & lost access to site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago