WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 30th, 2012
  • Location: Hungary
  • Website: www.teddfel.hu
  • Job Title: Developer
  • Find me on:

Bio

Üdv, mindenkinek!

Röviden rólam és a wordpressről: Szeretem a wordpresset, egyszerű és jó. Sok wp oldalt csináltam már mégis mindig van mit tanulni. Legutóbbi oldalam egy építész honlap volt, amit egész könnyű szerrel megoldottam közel 3 nap alatt amit a külalakja alapján megnem lehetett volna mondani… Hát igen wp.. Ha az ember megtalálja a megfelelő sablont…

Pár szót az oldalaimról:

Saját Oldalaim: Recepthegy a finom ételek étel különlegességek tárhelye

Illetve sajnos amire rákelett ébrednem, hogy a wordpressnek megvannak a maga kis határai, így a mostani oldalamat yii ben programozva wordpress motor nélkül építtettem meg.
Ha hasonló kérdéseid vannak mint a hogyan kell, hogyan lehet, hogyan tudok, vagy éppen mit csináljak, mit egyek, vagy más hasonló gyakori kérdésed, akkor a teddfel.hu-n jó helyen jársz, mert válaszra találsz.

Ez az oldalam eléggé összetett kérdés feltevős weboldal amikre válaszolni is lehet. Nagyon sok minden megbonyolította a fejlesztést, de végül készen lett.
A jövőben bár gyakrabban fogok használni, saját megirt oldalakat mégis mindig is kellemes helyet fog betölteni a szívemben a wp.

Interests

I make websites and manage my own websites:

Teddfel.hu and Recepthegy.hu
Hogyan tudok
Gyakori kérdések