WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 15th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Photos not being loaded - Only loading symbol", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, have to note that it works after reloading the page.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Photos not being loaded - Only loading symbol", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John! After upgrading the plugin works fine. Let's see for a little while what…

    6 months ago

  • Created a topic, Photos not being loaded - Only loading symbol, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Posts with a Video format works incorrectly", on the site WordPress Support Forums:
    Any suggestions?

    3 years ago

  • Created a topic, Posts with a Video format works incorrectly, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Nothing works", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Still failed to set the plugin. I enabled FSOCKOPEN, but now it tells:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Nothing works", on the site WordPress Support Forums:
    Your API connection setting not working. try to change setting from module option or check…

    3 years ago

  • Created a topic, Nothing works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-dTree] Internationalizing dTree", on the site WordPress Support Forums:
    The same issue. Really cool plugin needs this feature in the future releases. I run…

    6 years ago