Profiles

  • Member Since: June 3rd, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Menu Icon not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I solved the problem in the Litespeed Cache settings.More specifically the JS Setting -> Load…

  • Posted a reply to Menu Icon not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it does.. However it doesn't solve that I can't use the plugin. And before…

  • Created a topic, Menu Icon not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Dear team, On my iPhone the menu icon is no longer …

  • Posted a reply to Center-align submenu content, on the site WordPress.org Forums:
    Cool, thanks Tom... I managed to get the text color sorted and I played around…

  • Posted a reply to Center-align submenu content, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding.The image remains in its current position, and I'd like it to…

  • Created a topic, Center-align submenu content, on the site WordPress.org Forums:
    Dear team, I'm having trouble centering the full co…

  • Created a topic, Happy with this Image Gallery plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It looks so much nicer and has a better customer exper…

  • Posted a reply to Initially page is not loading properly before it shows correctly, on the site WordPress.org Forums:
    You are a life saver... the / did the trick. Thanks for your help!For the…

  • Posted a reply to Initially page is not loading properly before it shows correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I also have another question...How do I get the Lazy Load Grey Box while loading…

  • Posted a reply to Initially page is not loading properly before it shows correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.... Here's the report number: Server Variables SERVER_SOFTWARE = LiteSpeed DOCUMENT_ROOT = /home/changqnj/chanteesstudio.com X-LSCACHE…

  • Created a topic, Initially page is not loading properly before it shows correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I did a speed page analysis and noticed that the previ…

  • Posted a reply to Paypal completes transaction but doesn’t send through the order on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Joost!

  • Posted a reply to Paypal completes transaction but doesn’t send through the order on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Joost, Thank you for your response and clarification. It describes exactly what I've been…

  • Posted a reply to Paypal completes transaction but doesn’t send through the order on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Oh dear, I see some typos and bad wording 😅... it's bank environment. And the…

  • Created a topic, Paypal completes transaction but doesn’t send through the order on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team, I would love your help. On a laptop, I hav…

  • Posted a reply to Problem multiple tags subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much for your clarification, Jon! It all makes sense now. I found…

  • Posted a reply to Problem multiple tags subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    I have exactly the same problem.. It doesn't send the automation triggered to the tag…