WordPress.org

Profiles

pugman76

  • Member Since: July 21st, 2012
  • @pugman76 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Links not working in “virtual” album, on the site WordPress.org Forums:
    Table I-F7 LastTen count is 9

    3 months ago

  • Posted a reply to Links not working in “virtual” album, on the site WordPress.org Forums:
    And now the links that you provided DO work after changing the Table I-B8 to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Links not working in “virtual” album, on the site WordPress.org Forums:
    I clicked on both links using Google Chrome, and it doesn't display either one for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Links not working in “virtual” album, on the site WordPress.org Forums:
    There were no fatal errors in the server log (error_log file I assume?) I added…

    3 months ago

  • Created a topic, Links not working in “virtual” album, on the site WordPress.org Forums:
    I posted this before and thought I resolved it myself,…

    3 months ago

  • Posted a reply to My Rating and Average Rating on separate lines, on the site WordPress.org Forums:
    Just upgraded and it looks GREAT! Thank you!!!

    3 months ago

  • Posted a reply to Ewww image optimize failed, on the site WordPress.org Forums:
    Where is this option? I looked under all options for ewww but don't see it,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Links stopped working in thumbnail album view, on the site WordPress.org Forums:
    After all of that, I figured out the problem. Sorry! :)

    3 months ago

  • Posted a reply to Links stopped working in thumbnail album view, on the site WordPress.org Forums:
    Also, my shortcode for that page looks like this: [wppa type="thumbs" album="#lasten,0,70"][/wppa]

    3 months ago

  • Posted a reply to Links stopped working in thumbnail album view, on the site WordPress.org Forums:
    On a side note, it seems to still be working fine on a mobile device

    3 months ago

  • Created a topic, Ewww image optimize failed, on the site WordPress.org Forums:
    I tried the Ewww image optimizer function, and a popup…

    3 months ago

  • Created a topic, Links stopped working in thumbnail album view, on the site WordPress.org Forums:
    When you click on an image from my "Recently Uploaded …

    3 months ago

  • Created a topic, My Rating and Average Rating on separate lines, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to make the Average Rating and My Ratin…

    3 months ago

  • Posted a reply to Frontend Upload filename, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks once again, Jacob! You are the best!

    4 months ago

  • Created a topic, Frontend Upload filename, on the site WordPress.org Forums:
    When a user uploads a photo from the frontend, the but…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ratings bug?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jacob!

    4 months ago

  • Created a topic, Ratings bug?, on the site WordPress.org Forums:
    When I give a photo a rating and then scroll to the ne…

    4 months ago

  • Posted a reply to Upload widget category list order, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jacob: Not sure exactly what you mean in your second response, however this is…

    4 months ago

  • Created a topic, Upload widget category list order, on the site WordPress.org Forums:
    On the upload widget, is there a way to change the sor…

    4 months ago

  • Posted a reply to Upload widget display, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome! Works great! Is there any way to do this for the widget, or no?…

    4 months ago

  • Created a topic, Centering photos in a widget, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried without success to center images in the l…

    4 months ago

  • Created a topic, Not working in https, on the site WordPress.org Forums:
    I switched my website to https, and when you click an …

    4 months ago

  • Posted a reply to Lightbox freezing sometimes on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. It was a lightbox plugin that was making it freeze I…

    5 months ago

  • Created a topic, Lightbox freezing sometimes on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    When I click on an image on mobile, it freezes every f…

    5 months ago

  • Created a topic, Upload widget display, on the site WordPress.org Forums:
    I know the shortcode to display the upload widget is: …

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode still pops up every once in awhile even after deletion, on the site WordPress.org Forums:
    Found the issue. I am with bluehost and they use some weird thing called "Endurance…

    5 months ago

  • Created a topic, Maintenance Mode still pops up every once in awhile even after deletion, on the site WordPress.org Forums:
    Loved the plugin, but maintenance mode still pops up e…

    5 months ago

  • Posted a reply to Background color of album thumbnail page, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! :)

    5 months ago

  • Created a topic, Background color of album thumbnail page, on the site WordPress.org Forums:
    I see the default background color for the album's thu…

    5 months ago

  • Posted a reply to Changing star sizes in slideshow, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thank you! What table do I change the star sizes? Couldn't find it

    5 months ago

  • Posted a reply to First five stars barely showing in slideshow rating, on the site WordPress.org Forums:
    It is fixed! Thank you so much! Best plugin author ever!!

    5 months ago

  • Posted a reply to Changing star sizes in slideshow, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much!

    5 months ago

  • Posted a reply to First five stars barely showing in slideshow rating, on the site WordPress.org Forums:
    Okay actually it is still doing it. I thought it was fixed because it appears…

    5 months ago

  • Created a topic, Changing star sizes in slideshow, on the site WordPress.org Forums:
    Could you tell me where to change the size of the star…

    5 months ago

  • Posted a reply to First five stars barely showing in slideshow rating, on the site WordPress.org Forums:
    It somehow fixed itself! Sorry to bother you!

    5 months ago

  • Created a topic, First five stars barely showing in slideshow rating, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using 10 star rating system, and where it shows "M…

    5 months ago

  • Created a topic, Not working after update, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated to the newest version today, and my pos…

    5 months ago

  • Created a topic, Remove “Please wait… ” from Excerpts, on the site WordPress.org Forums:
    I love this plugin, but I have the 5 star ratings enab…

    6 months ago

  • Posted a reply to Set to single vote only but users can revote, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @gdragon Okay, you are absolutely right. I did have the rating rules panel set…

    6 months ago

  • Created a topic, Set to single vote only but users can revote, on the site WordPress.org Forums:
    I have it set to "Single Vote Only", yet members can s…

    6 months ago

  • Created a topic, Adding more smiles, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way to add more smiles of our own? Thank…

    7 months ago

  • Posted a reply to Widget not showing correct order with 10 stars, on the site WordPress.org Forums:
    Oh okay. I apologize, I just got a new update and assumed that is the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Widget not showing correct order with 10 stars, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. I just updated to the new version, but see it is…

    7 months ago

  • Created a topic, Buddypress notifications appearing as blank after BP update, on the site WordPress.org Forums:
    It works working before the newest Buddypress update, …

    7 months ago

  • Created a topic, Can you do ratings on homepage?, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to get the ratings on my homepage, but do …

    7 months ago

  • Created a topic, Widget not showing correct order with 10 stars, on the site WordPress.org Forums:
    I have 10 stars voting enabled. When I use the top ra…

    7 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    This is a fantastic plugin! If you are looking for a …

    8 months ago

  • Posted a reply to Mail sending failed, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind I figured out the problem. It was an SMTP mail plugin.

    10 months ago

  • Posted a reply to Mail sending failed, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry website is www.mycoinclub.com

    10 months ago

  • Created a topic, Mail sending failed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago