WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 6th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to watermarks, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply.

    8 months ago

  • Created a topic, watermarks, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an option for adding watermarks?

    8 months ago

  • Created a topic, I LOVE this plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect when other eCommerce solutions are just overki…

    8 months ago

  • Posted a reply to Icons not showing up or are distorted in Safari browser, on the site WordPress.org Forums:
    Well, sorry to say, this is STILL an issue. I have been working on this…

    9 months ago

  • Posted a reply to Icons not showing up or are distorted in Safari browser, on the site WordPress.org Forums:
    Please disregard. I found the culprit. Have a great day.

    9 months ago

  • Created a topic, Icons not showing up or are distorted in Safari browser, on the site WordPress.org Forums:
    When viewed using Safari, our home page icon is not sh…

    9 months ago

  • Created a topic, Staple Install, on the site WordPress.org Forums:
    I use it as a staple install on all of my sites.

    3 years ago

  • Created a topic, Very Useful, on the site WordPress.org Forums:
    Very useful if you're trying to engage your audience b…

    3 years ago

  • Created a topic, Easy to use backup, on the site WordPress.org Forums:
    Nice and easy for those who know what they're doing. I…

    3 years ago

  • Created a topic, Great Video plugin, on the site WordPress.org Forums:
    More bells and whistles than most.

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin crashed my wp site after automatic update, on the site WordPress.org Forums:
    It's working. Thank you. My apologies for not posting this elsewhere. It's been one of…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin crashed my wp site after automatic update, on the site WordPress.org Forums:
    Also, my previous response was based on the fact that the Plugin page link on…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin crashed my wp site after automatic update, on the site WordPress.org Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home6/russiao9/public_html/wp-content/plugins/advanced-responsive-video-embedder/shared/class-arve-vimeo.php on line 200

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin crashed my wp site after automatic update, on the site WordPress.org Forums:
    I will let you know. Thank you. I wasn't trying to be a smart %**.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin crashed my wp site after automatic update, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same issue. I have deactivated the plugin. Do you plan to fix…

    3 years ago