WordPress.org

Profiles

progku

Profile picture of progku
  • Member Since: January 11th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Partial Translated in Listing Page", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Ron, done. Thanks.

    1 week ago

  • Posted a reply to "Partial Translated in Listing Page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ron, Yes, I have uploaded it.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Partial Translated in Listing Page", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help me on this?

    3 weeks ago

  • Created a topic, Partial Translated in Listing Page, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Doesn't show image for certain products", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Thanks for your help. Best regards, progku

    4 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't show image for certain products", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I've sent my login credentials to you. Thanks. progku

    4 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't show image for certain products", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I forgot to mention that I put only six shortcodes/products on that page.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't show image for certain products", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Thanks for the reply. I had flushed product cache and even disabled all…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't show image for certain products", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Sorry, I should tell you before that the problem occurred when I used…

    4 months ago

  • Created a topic, Doesn't show image for certain products, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "user_styles.css didn't working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Thanks for the plugin. It works well after I moved user-styles.css to the…

    11 months ago

  • Created a topic, user_styles.css didn't working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Sorry for my late reply. As retrohelix said, the plugin is working properly…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome. Yes, it seems so.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I've downloaded and activated Amazon Link 3.1.1 and it definitely had the same…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I'll try to test it using Amazon Link 3.1.1. Can you please give…

    1 year ago

  • Created a topic, The best Amazon plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, I just found out that ver 3.1.2 has problem with Genesis framework and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul, Thanks for your reply. My current setting: User Affiliate IDs and Live Data…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem after upgrading to 3.1.2 from 3.1.0, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago