WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 9th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Error in Required Structured Data Elements, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same issue with the pages where I have used Yoast's FAQ…

    2 months ago

  • Posted a reply to Critical Schema Error using FAQ Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Michael, It seems the issue with AMP pages only. The structured data on AMP…

    2 months ago

  • Posted a reply to Critical Schema Error using FAQ Block, on the site WordPress.org Forums:
    What's the purpose of having a Plugin Support System if now one is going to…

    2 months ago

  • Created a topic, Critical Schema Error using FAQ Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there, I am using the latest version of the YOAST …

    2 months ago

  • Posted a reply to If-Modified-Since Response Help, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply, Artem. Just like it doesn't make sense to have the Last-modified…

    6 months ago

  • Created a topic, If-Modified-Since Response Help, on the site WordPress.org Forums:
    I really love the concept of "If-Modified-Since" and w…

    6 months ago

  • Posted a reply to 2.2.0 version timeouts on purge cache, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm it. Also, the CPU usage is stuck 100% until we remove the…

    6 months ago

  • Created a topic, Best yet Free, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin does a great job. Offers almost every socia…

    7 months ago

  • Posted a reply to Floating Sharebar Icon displayed on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Here is an article's screenshot where you can see the Sticky Mobile Sharebar isn't shown…

    7 months ago

  • Created a topic, Floating Sharebar Icon displayed on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Aakash, Thanks a ton for this feature-rich yet fre…

    7 months ago

  • Created a topic, Removing data-wpel-link for Internal Links, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is one of the best to serve the purpose of…

    7 months ago

  • Created a topic, “View AMP” Button Showing CSS on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    I see you guys have recently added the "View AMP" butt…

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom Cache Key Salt not working, on the site WordPress.org Forums:
    You're right Till. Didn't know that WP configures a random WP-Cache Key Salt by default.…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Cache Key Salt not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Till, Thanks for keeping this speedy solution up t…

    1 year ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Till, I got it working after Removing php-redis extension, installing php7.3-dev and re-installing php-redis…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Till, I used the following steps to install/configure PHP 7.3 FPM and still can't…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Timm, I gave it another try and switched the unixperm in redis.conf to 777…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Till, I have been using TCP instead of Unix Socket since the starting and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to switch unixsocketperm from 755 to 775 and vice-versa, Restarted Redis yet the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Finally, I was able to get the Unix Socket displayed in Diagnostics Section of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Till, Thanks for your reply. Actually, I already have the Redis constants in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    The output is OK

    2 years ago

  • Created a topic, Enabled Unix Socket but still showing TCP Protocol, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Till, First of all thanks for creating this ulti…

    2 years ago

  • Created a topic, Change Google Fonts in Design 3, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Ahmad, First of all, thanks a ton to create this …

    2 years ago

  • Created a topic, Disable Thumbnails Generation Completely, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Ajay, Your Plugin is great and it meets all my ne…

    3 years ago

  • Created a topic, How to AMP Auto ads (beta), on the site WordPress.org Forums:
    Hey Guys, I am using the Advance AMP Ads Plugin to in…

    3 years ago

  • Posted a reply to New Version Showing Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm the same happening to one of my sites. Whole site went down…

    3 years ago

  • Created a topic, Conflict with Jetpack Photon, on the site WordPress.org Forums:
    Seems the latest Plugin update is conflicting with Jet…

    3 years ago

  • Created a topic, Schema Not Picking Meta Description from Yoast SEO data, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using the Schema for quite a long time. This…

    3 years ago

  • Posted a reply to No-Index Tags/Categories AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot Ahmed. Totally understood it bro :)

    4 years ago

  • Posted a reply to Call for Beta Testers for 0.8.9 – The AMP Pagebuilder, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi Sorry if my reply isn't relevant but I request you to please review this…

    4 years ago

  • Posted a reply to No-Index Tags/Categories AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    I think that's not just in my case. Even my friend's website has the same…

    4 years ago

  • Posted a reply to No-Index Tags/Categories AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Ahmed, When you click "repeat the search with omitted search results" then you will…

    4 years ago

  • Posted a reply to No-Index Tags/Categories AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the screenshot of the issue being discussed:

    4 years ago

  • Created a topic, No-Index Tags/Categories AMP Pages, on the site WordPress.org Forums:
    This is really the best AMP customization plugin avail…

    4 years ago

  • Posted a reply to Related Post by Tags, on the site WordPress.org Forums:
    I would really love to get "Related posts by Tags". I was about to create…

    4 years ago

  • Posted a reply to No Option to Configure the Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Ahmed, There was nothing wrong with the plugin. After searching a lot I found…

    4 years ago

  • Posted a reply to No Option to Configure the Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Ahmed, Thanks a lot for the quick reply. At my website, I'm using the…

    4 years ago

  • Created a topic, No Option to Configure the Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I really liked the AMP features offered through this P…

    4 years ago

  • Posted a reply to Warning: mysqli_query(): (HY000/1712): Index term_relationships is corrupted, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Steve, Thanks a lot for your input. Actually, I've backup of the database so…

    4 years ago

  • Posted a reply to Warning: mysqli_query(): (HY000/1712): Index term_relationships is corrupted, on the site WordPress.org Forums:
    Below I've shared the wp-db.php /** * Internal function to perform the mysql_query() call. *…

    4 years ago

  • Created a topic, Warning: mysqli_query(): (HY000/1712): Index term_relationships is corrupted, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there, Recently the WordPress Database of my websi…

    4 years ago