WordPress.org

Profiles

ponderconsulting

  • Member Since: June 9th, 2009
  • @ponderconsulting on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to “Almost ready to migrate to SSL!” Won’t Go Away, on the site WordPress.org Forums:
    Unchecking that box worked, thank you!

    1 week ago

  • Created a topic, “Almost ready to migrate to SSL!” Won’t Go Away, on the site WordPress.org Forums:
    I never had a problem with this plugin before but "Alm…

    1 week ago

  • Posted a reply to Icons Missing on All Sites, on the site WordPress.org Forums:
    @freeformsteph I can't thank you enough! I knew it was out of date, but didn't…

    1 week ago

  • Created a topic, Icons Missing on All Sites, on the site WordPress.org Forums:
    Is in the top header but can't see them: https://www.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Upon Saving Settings I get 404 Error, on the site WordPress.org Forums:
    :)

    8 months ago

  • Posted a reply to Upon Saving Settings I get 404 Error, on the site WordPress.org Forums:
    @ajay, agreed, here was the response from my web host. "As for the errors with…

    8 months ago

  • Created a topic, CAPTCHA Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    About a month ago, I purchased WP Rocket and went to t…

    8 months ago

  • Posted a reply to Upon Saving Settings I get 404 Error, on the site WordPress.org Forums:
    My web host also fixed this "As for the errors with options-general.php, that was being…

    8 months ago

  • Posted a reply to Upon Saving Settings I get 404 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Artandscores, did they say how they fixed it?

    8 months ago

  • Created a topic, Upon Saving Settings I get 404 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Upon Saving Settings I get 404 Error wp-admin/options-…

    8 months ago

  • Created a topic, Add Quote Images Before and After, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried everything under the sun to add quote ima…

    1 year ago

  • Posted a reply to Yoast SEO 3.6.1 menu items in Admin gone only on new site, on the site WordPress.org Forums:
    You are not alone Freshwater.

    2 years ago

  • Posted a reply to Map not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect because I'm having the same problem on widget shortcode only.

    2 years ago