WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 17th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Simple and Easy, on the site WordPress.org Forums:
    Beautiful and simple charts blocks for Gutenberg. Easy…

    3 months ago

  • Posted a reply to Alignment error and colors?, on the site WordPress.org Forums:
    Give this thread UP! Really cool and light chart blocks plugin! Also will be great…

    3 months ago

  • Created a topic, Widget Editor Support, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! When Gutenberg Widget Editor will be supported?

    3 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    My ideas have finished) Try to restore all optimized images and re-optimize them again

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    If I have found your site right - I see that you are using nginx…

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    Well, as you can see - the log is clear: no file exists - /home2/xxxxxx/public_html/wp-content/uploads/2021/09/sahkopotkulaudan-viritys-250×200.jpg.webp…

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    Can you provide at list 3 lines for this image as I show above (change…

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    What is in the debugger log (wp-content/debug.log)?

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    You need to see debugger log (advanced) - find the request to this post with…

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    I had the similar problem and when I turned on debugger on LSCP, cleared cache…

    4 months ago

  • Created a topic, Folder names and WebP, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! During debbuging WebP problems with some image…

    4 months ago

  • Posted a reply to Webp images not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! Did you try this -> https://docs.litespeedtech.com/lscache/lscwp/ts-media/#webp-not-loading ?

    4 months ago

  • Created a topic, Awesome!!!, on the site WordPress.org Forums:
    That's really great plugin! Save my time and keep my s…

    5 years ago