WordPress.org

Profiles

pmiszczyk

Profile picture of pmiszczyk
  • Member Since: October 4th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Meta description and Title tag don't appear on the SERP", on the site WordPress Support Forums:
    Just update 'titles & metas' in the plugin settings.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Meta description and Title tag don't appear on the SERP", on the site WordPress Support Forums:
    I have changed %%category%% to %%term_title%% and that solved the problem.

    11 months ago

  • Posted a reply to "%%title%% displayed instead of a normal title on one page", on the site WordPress Support Forums:
    I have changed %%category%% to %%term_title%% and that solved the problem.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Title Variables not being replaced", on the site WordPress Support Forums:
    The issue continues to persist.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Meta description and Title tag don't appear on the SERP", on the site WordPress Support Forums:
    Got plugin version 1.5.3.2 and the problem still persist on my end.

    11 months ago

  • Posted a reply to "%%title%% displayed instead of a normal title on one page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem on Classipress theme. example: www(dot)market.cheap-phones.com/ad-category/cell-phones/ All: wordpress, theme and plugin…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Seo plugin show blank page in sitemap when activate w3 total cache", on the site WordPress Support Forums:
    excluded sitemap from w3tc - didn't help deactivated w3tc - helped re-activated w3tc - problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error loading stylesheet: A network error occurred loading an XSLT stylesheet", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Any suggestions?

    2 years ago

  • Created a topic, Emptying page cache and Data Base Cache Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sitemap_index.xml - Page Not Found. Error 404", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mailworm! That worked for me.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sitemap_index.xml - Page Not Found. Error 404", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to add that Google was able to successfully process the sitemap on Jan…

    2 years ago

  • Created a topic, Sitemap_index.xml - Page Not Found. Error 404, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Inerting posts to the template, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Sitemap issue: ad_listing-sitemap.xml loading empty, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago