WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pisymbol

Profile picture of pisymbol
  • Member Since: May 14th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to make it post only to my page not my profile too?", on the site WordPress Support Forums:
    Go to your Users Profile, there is a check box item that you should deselect…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Feature image is wrong when publishing to Facebook page", on the site WordPress Support Forums:
    No I haven't. The URL Facebook debugger gets the image. It seems like a timing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Feature image is wrong when publishing to Facebook page", on the site WordPress Support Forums:
    No one else has seen this? I've seen a few posts that complain of a…

    2 years ago

  • Created a topic, Feature image is wrong when publishing to Facebook page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else does not see these options?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    Does not exist. Running WP 3.5.1

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mike, I didn't even to think about it being a per post option. But…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    I am panic'ing, I do not see any of these settings under Users>Your Profile in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    telwp where is that setting, on my FB page, personal account, or within WP?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    Did you have Post using Timeline or not checked as well in the plugin setting…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!", on the site WordPress Support Forums:
    What I mean is: "Post to Facebook Timeline using Open Graph actions" is unchecked. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Social Publisher: Posting to Timeline when I told it not too!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back to the previous version...", on the site WordPress Support Forums:
    You know what's funny, is that I had an issue yesterday with the image not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back to the previous version...", on the site WordPress Support Forums:
    og:image shows up just find, URL and og:image:width and height is (350x350). This worked before…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back to the previous version...", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I have not downgraded, are others experiencing this problem? I really want FB to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back to the previous version...", on the site WordPress Support Forums:
    Samething...worked up till the last update...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back to the previous version...", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue, the meta image is no longer being shown after a Social Publish.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Publishing to page as different user (I am confused)", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. On the pages properties you can set that when you login you want to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Back up on Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a plan fix for this or understanding on what's happening?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Publishing to page as different user (I am confused)", on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone ran into this yet? How do I get the Social Publisher to publish…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Back up on Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    I do see the orange progress bar but it does not progress (i.e. no actual…

    2 years ago

  • Posted a reply to "no option to mention FB pages on new posts", on the site WordPress Support Forums:
    See the Get Code button within OpenGraph publish details. Hit that. You will get a…

    2 years ago

  • Created a topic, Publishing to page as different user (I am confused), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Back up on Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Me too, same problem. I get this far but it doesn't upload anything.

    2 years ago

  • Posted a reply to "No backups since update!", on the site WordPress Support Forums:
    Me too. Looks like since update, no backups are being uploaded to Google Drive. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    'ignore_errors = true' did the trick! Thank you so much! :-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Yes why?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Your $result !== @file_get_contents() check is not right. If I array_shift the response code I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Still doesn't work. What's weird is if I paste the link directly in the browser…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    I meant PHP.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Two things I don't understand after reading some more: https://developers.google.com/drive/v1/reference/files/update#examples Shouldn't you be using the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    I am too a bit confused by the doc. It took me 20 minutes to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    I tried a blank folder ID, so just root. Same problem. I revoked the auth…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Warning: file_get_contents(https://docs.google.com/feeds/upload/create-session/default/private/full/folder%3A<correct hash of gdrive folder>/contents?convert=false) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Yes hel.io, when the plugin installed, it made the backup/ folder 640, I changed it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry what I meant to say is the hash that I saved in the Backup…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Backup Plugin Error", on the site WordPress Support Forums:
    hel.io, I posted here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-backup-error-failed-to-upload-archive-to-google-drive?replies=1#post-2843521 Sorry for the thread jack.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin Backup] Error: Failed to upload archive to Google Drive, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Backup Plugin Error", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried the plugin and I am getting two different failures when I try…

    3 years ago