Profiles

  • Member Since: March 28th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Thanks for the support team, on the site WordPress.org Forums:
    Support solved a datepicker problem for me in a modal …

  • Created a topic, A perfect utility, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin does exactly what it should do, with no iss…

  • Posted a reply to Error after updating to latest version you releaased today!, on the site WordPress.org Forums:
    Same for my (build with Oxygen) It's the second time that I have problem, next…

  • Posted a reply to Last update breaks Oxygen native sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect (I have test it) Thanks a lot

  • Created a topic, Last update breaks Oxygen native sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Everything is in the title, when Slim SEO is activated…

  • Posted a reply to Bug in version 1.4, on the site WordPress.org Forums:
    An idea after reading this : NEW – The Stock Status will be checked before…

  • Created a topic, Bug in version 1.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I used your plugin that worked well until versi…

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The handling took me a little time because the possibi…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for warning me. I just tried and there's no problem with Polylang.

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    For the last post, it's my mistake. The two forms are separate and independent and…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    I also have another very big problem. I have a default record that uses "multi-select"…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    Salut Vladimir, ils travaillent sur problème. D'après ce que je comprends c'est un problème donc…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    It's always the same thing. Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_element_trid()…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    I just try it's the same problem but on line 40 ( ! ) Fatal…

  • Posted a reply to site doesn’t work after upgrade to 1.3.79, on the site WordPress.org Forums:
    I also had a problem with a site. I changed my backup version to my…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    When I remove this line (38) $ Trid = $ sitepress-> get_element_trid ($ current_page_ID); in…

  • Posted a reply to White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    On my local server with the same site copy I have: (!) Fatal error: Uncaught…

  • Created a topic, White page after 1.3.79 – 1.3.80, on the site WordPress.org Forums:
    After the update to version 1.3.79, only the homepage …

  • Posted a reply to All forms and pages content is empty or not visibly. Default install pages. WooC, on the site WordPress.org Forums:
    On my shared server I was in PHP 7.1, Ultimate Member does not seem to…

  • Posted a reply to All forms and pages content is empty or not visibly. Default install pages. WooC, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure yet but I did a test on my host by installing UM…

  • Posted a reply to All forms and pages content is empty or not visibly. Default install pages. WooC, on the site WordPress.org Forums:
    I was looking for myself. I have more or less the same worries. I have…

  • Posted a reply to 2 languages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi onfekoi, J'ai le même problème avec Polylang. Il semble juste que l'équipe n'ai pas…

  • Posted a reply to Polylang Support (PATCH), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I tried to put this code "by hand" via the editor but I have…