WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 21st, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Clearing cached info for Google API", on the site WordPress Support Forums:
    Got 0.4 working again, at least until the Google hammer comes down. Thank you and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Clearing cached info for Google API", on the site WordPress Support Forums:
    Hi tararebeka. Did you try going to the Google developers site in another browser? Forgive…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    Hey thank you again very much. We use a simple folder structure (Future, Edit, Print,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    Removing and reinstalling seems to have worked. We are transferring documents again! @anubisthejackle -- thanks…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    No, the cron file is in the WP root, and the browser shows the "It…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    @anubisthejackle -- no PHP errors in the log. no errors at all since reactivating the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    @anubisthejackle -- not working. new cron job is active, and the browser method doesn't seem…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    5.4.36

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    @anubisthejackle -- thanks for the cron code and tips, and definitely a Yes vote here…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No transfers taking place since 1.0 Beta", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. Offline access was granted with the same account we've been…

    1 month ago

  • Created a topic, No transfers taking place since 1.0 Beta, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Image chosen for Twitter card should be the featured image", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that's a big help, and sorry for not searching the support threads diligently enough,…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Image chosen for Twitter card should be the featured image", on the site WordPress Support Forums:
    The images sizes I have set (medium, large, etc.) are set to work within the…

    3 months ago

  • Created a topic, Can save some settings, not others, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, php warnings, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "After update shortcode stops working", on the site WordPress Support Forums:
    That did the trick. Thank you, and thanks also for the quick response.

    8 months ago

  • Posted a reply to "After update shortcode stops working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi -- no, I forgot to say that. Tried it both ways, with [forecast] and…

    8 months ago

  • Created a topic, After update shortcode stops working, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Links from excerpts to listings disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Answering for rhodie (we work together, although not always in the same room, or even…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plug-in stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    You are right, as usual. Somehow footer.php disappeared from the theme folder; everything is back…

    1 year ago

  • Created a topic, Plug-in stopped working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Compatible version (download here)", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that on our site, in several hundred pre-3.4 instances of [caption caption='foo']<img…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Compatible version (download here)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I actually updated the post after redoing the images w/the visual editor but didn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Compatible version (download here)", on the site WordPress Support Forums:
    Testing it on our WP 3.6 site and still having some problems, specifically: Closing shortcode…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Compatible version (download here)", on the site WordPress Support Forums:
    sorry if i wasn't clear or misunderstood something, pepe. i was referring to the fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Compatible version (download here)", on the site WordPress Support Forums:
    Am I correct assuming that the Media Credit code that still exists in a year's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "exclude print friendly button on certain posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey thank you aisajib. I'm so dense I didn't realize this would work even on…

    2 years ago

  • Created a topic, exclude print friendly button on certain posts?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Galleries images no longer showing Alt Text", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I was starting to think it was something else. It's not the theme; I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Galleries images no longer showing Alt Text", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I wasn't clear or maybe I'm not understanding something (or maybe this is a…

    2 years ago

  • Created a topic, Galleries images no longer showing Alt Text, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widget title not linking to category", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this great plugin -- I had same problem with category title link not…

    2 years ago

  • Created a topic, Add custom message via URL parameters?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Clear all error messages not working", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, nevermind. I reauthorized and re-chose the destination page and the errors went away. Thank…

    2 years ago

  • Created a topic, Clear all error messages not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid argument and Wrong datatype messages after 4.0 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Back to 3.3 for us. See you at 4.0.1.

    2 years ago

  • Created a topic, backs up locally, errors at Google Drive, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Exclude a category on this theme's homepage, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago