WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 25th, 2010
  • Location: Somerville, Massachusetts
  • Website: topheavypilesofbooks.com
  • Employer: I freelance
  • Find me on:

Bio

I’m a front end developer, specializing in WordPress themes. I also make plugins, custom post types and custom taxonomies.

Interests

I also love to sail. I have a Drascombe Longboat that I sail out of Boston. I brew beer—english style dark ale, mostly. And I play boardgames. German games, chess, card games.

  • Created a topic, Needs a shortcode., on the site WordPress.org Forums:
    It only lets you display the thumb just before or just…

    5 days ago

  • Posted a reply to List multisites blog posts on main site blog page, on the site WordPress.org Forums:
    Something like this on your front page template will work. The idea is that you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite root shows wrong site in admin bar, on the site WordPress.org Forums:
    P.S. I found the constants in the wp_blogs table, and they seem to be correct.…

    2 months ago

  • Created a topic, Multisite root shows wrong site in admin bar, on the site WordPress.org Forums:
    I have Multisite set up on a server in a corporate net…

    2 months ago

  • Posted a reply to v1.4 issues, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same issue. Saving my WP Site Sync settings fixed it.

    2 months ago

  • Created a topic, show like button with shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    It sure would be handy if there was a shortcode to dis…

    2 months ago

  • Created a topic, Trying to get property of non-object error, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the shortcode in a widget to display favorit…

    2 months ago

  • Created a topic, I found this to be buggy, on the site WordPress.org Forums:
    Button appeared when the button parameter was set to f…

    3 months ago

  • Created a topic, Both taxonomy and post-parent in Breadcrumb trail, on the site WordPress.org Forums:
    I have a hierarchical post type, with its own taxonomy…

    3 months ago

  • Posted a reply to htaccess not being updated?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not really an htaccess expert, but I can see why the above rules won't…

    6 months ago

  • Posted a reply to Plugin causes “Are you sure you want to do this?” nonce error in other areas, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm this error. Please fix!

    9 months ago

  • Posted a reply to Mails not being sent anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having this problem also. None of the sites on our Windows server are sending…

    10 months ago

  • Posted a reply to numerous PHP errors on setup, on the site WordPress.org Forums:
    I've been told these are warnings, not errors. And although the whitescreen made me think…

    10 months ago

  • Posted a reply to numerous PHP errors on setup, on the site WordPress.org Forums:
    p.s. I should add that in the localhost that gives me these errors, the whole…

    10 months ago

  • Created a topic, numerous PHP errors on setup, on the site WordPress.org Forums:
    I installed wpsitesynccontent, and entered my Target H…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error message on activation, on the site WordPress.org Forums:
    p.s. This plugin doesn't give the error if I activate on a non-network site.

    10 months ago

  • Created a topic, Error message on activation, on the site WordPress.org Forums:
    I get these on the front of my site when I activate th…

    10 months ago

  • Created a topic, sloppy code, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin outputs a LOT of debugging statements to t…

    10 months ago

  • Posted a reply to Navigating through the months, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem!

    10 months ago

  • Posted a reply to Can not add new site, on the site WordPress.org Forums:
    @heochaua: it sure would be useful if you said where on your host you found…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Invalid request" – cannot connect sites, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem: SSL Warnings are blocking the requests to hook up child…

    1 year ago

  • Created a topic, Docs are missing, on the site WordPress.org Forums:
    The README for this plugin is very thin. It points to …

    1 year ago

  • Posted a reply to GET requests to the wp-api requires authentication, on the site WordPress.org Forums:
    Kadam, that's correct. None of the posts are private. All are published. Actually I just…

    2 years ago

  • Created a topic, GET requests to the wp-api requires authentication, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using GET requests to fetch data from a wordpress …

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot get property of non-object.., on the site WordPress.org Forums:
    I got this error when trying to get a JSON for a parti…

    2 years ago