WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: August 5th, 2005
  • @phillyhotshots on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Change Theme for Different Pages, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to CubePoints and ClassiPress, on the site WordPress Support Forums:
    I have checked my logs and no errors are displayed regarding this.

    7 years ago

  • Created a topic, CubePoints and ClassiPress, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Wrap External Links, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Separate Page of Links, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I would've never figured that out without your help!

    11 years ago

  • Created a topic, Separate Page of Links, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Left Adjust?, on the site WordPress Support Forums:
    ~polite bump~

    11 years ago

  • Posted a reply to Error: could not find template function TinyMCE_advanced _getEditorTemplate, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, even after clearing the cache. I solved it by (re)uploading…

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    danrooke- thank you so much for this! It worked incredibly well... no problems converting from…

    11 years ago

  • Posted a reply to Images to represent "advertising"?, on the site WordPress Support Forums:
    I don't think I understand your question either. Are you looking for someone to create…

    11 years ago

  • Posted a reply to Left Adjust?, on the site WordPress Support Forums:
    Or anyone else have a suggestion? (yeah, that was a weak excuse for a ~bump~)

    11 years ago

  • Posted a reply to Left Adjust?, on the site WordPress Support Forums:
    podz, I added that to my stylesheet and no luck. Tried with a leading period…

    11 years ago

  • Created a topic, Left Adjust?, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Everything went smoothly, but as stated, no comments were carried over. Does anyone know how…

    11 years ago

  • Posted a reply to Allowing Visitors to Submit Posts with a Form, on the site WordPress Support Forums:
    I'm looking for the exact same thing! Schmigeggy - did you get anything to work…

    11 years ago

  • Created a topic, Visitor Posting, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Saturday Stupidity, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, i guess they are available here for download: http://www.redalt.com/External/plugins.php Just needed two cups of…

    11 years ago

  • Created a topic, Saturday Stupidity, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Post by email problem, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again tanster. After installing and configuring Postie, I needed to add an exclamation point…

    11 years ago

  • Posted a reply to Post by email problem, on the site WordPress Support Forums:
    Tanster thanks for responding. I setup everything as you described. My hosting is through GoDaddy,…

    11 years ago

  • Posted a reply to Post by email problem, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Anyone?

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Kassad, I'll try it out this weekend. The instructions look a little involved... guess…

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    A new year, a new bump.

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    ~My Monthly Bump~

    11 years ago

  • Posted a reply to Pages Are Not Displaying, on the site WordPress Support Forums:
    OK it has to be an htaccess issue. I can't figure out whats up though!…

    11 years ago

  • Posted a reply to Pages Are Not Displaying, on the site WordPress Support Forums:
    It's 777

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the contribution, but thats a dead link.

    11 years ago

  • Created a topic, Pages Are Not Displaying, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Importing plog database joy to wordpress., on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear that it worked for you and possibly others who are still running…

    11 years ago

  • Posted a reply to import plog 1.0 db to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Is this available yet? There appears to be a need for it. Anyone?

    11 years ago