WordPress.org

Profiles

phendyr

Profile picture of phendyr
  • Member Since: May 30th, 2010
  • @phendyr on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, custom search results page?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, site files failing to load (Internal server 500 error), on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Lightbox won't close, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Great, flexible plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "No Joy with CF7 - form submission fails", on the site WordPress Support Forums:
    @buzztone - I completely agree with that statement. In full disclosure, it was the hosting…

    5 months ago

  • Posted a reply to "No Joy with CF7 - form submission fails", on the site WordPress Support Forums:
    The root level of a shared hosting environment, was where the php.ini file I modified…

    5 months ago

  • Posted a reply to "No Joy with CF7 - form submission fails", on the site WordPress Support Forums:
    The issue that plagued our site, one which I have not seen mentioned on other…

    5 months ago

  • Created a topic, No Joy with CF7 - form submission fails, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, how to add a new document to existing gallery, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "disabling ninjafirewal = Warning: Unknown: failed to open stream:", on the site WordPress Support Forums:
    Found the troubleshooting page, and managed to get rid of the fatal error. Thanks.

    6 months ago

  • Created a topic, disabling ninjafirewal = Warning: Unknown: failed to open stream:, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Using Ninja Firewall with Network Solutions?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, possible to remove meta tag info from job detail page?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, include category in meta info?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "The Clef account you're trying to connect is already associated to a different W", on the site WordPress Support Forums:
    yes we did resolve it, I did not realize that by installing the plugin you…

    1 year ago

  • Created a topic, The Clef account you're trying to connect is already associated to a different W, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "website homepage link broken, disabling BPS fixes issue", on the site WordPress Support Forums:
    thank you for the quick response. after disabling BPS, an renabling it, there was a…

    1 year ago

  • Created a topic, website homepage link broken, disabling BPS fixes issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, possible to wipe all events from calendar?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "New Playlist version doesn't work on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with the wordpress plugin, no playlists on mobile.

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Call to a member function get()" fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    sweet jeebus that was it - facepalm - thanks for the guidance and supportive feedback,…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Call to a member function get()" fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    with all plugins disabled & a default theme, the site works fine when logged out.…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Call to a member function get()" fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    yes I have, with all plugins disabled but the security plugin, I receive the error.

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Call to a member function get()" fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I only saw the statement after re-enabling the plugin.

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Call to a member function get()" fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I tried enabling the plugin, then activating a default theme as suggested, then logging out....…

    2 years ago

  • Created a topic, "Call to a member function get()" fatal error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, adding "pending" filter to event list?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, adding "pending" filter to event list?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "books link to blank page & book list is not aligned", on the site WordPress Support Forums:
    good to hear fiori076, I wish it had resolved the issue for me as well.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "books link to blank page & book list is not aligned", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, my permalinks are set to the propper post-name structure. I see that is a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "books link to blank page & book list is not aligned", on the site WordPress Support Forums:
    I have this happening on 2 separate websites now. Please advise on how to resolve…

    3 years ago

  • Created a topic, books link to blank page & book list is not aligned, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, iCafe Library - work with video?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, v2.2.1 - image thumbs not sized properly, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "PHP call not displaying in page template", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately no, it's an internal-use site for our client... however I managed to get it…

    3 years ago

  • Created a topic, PHP call not displaying in page template, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, easy to setup & manage, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "on mouseover: displays black rectangle of same size below graphic, with nav", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Thomas, I sent a message to you via your website. I ended up setting…

    3 years ago

  • Created a topic, on mouseover: displays black rectangle of same size below graphic, with nav, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "LinkedIn button URL not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feedback erfanik, I was able to get the button working with your…

    3 years ago

  • Created a topic, LinkedIn button URL not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Can't seem to display multiple property types?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "trying to find:", on the site WordPress Support Forums:
    It appears a severe case of outdated plugins may have been causing the issue. Updating…

    3 years ago

  • Posted a reply to "trying to find:", on the site WordPress Support Forums:
    it's a custom theme from the ground up, yes using Firebug to identify the code/div…

    3 years ago

  • Posted a reply to "trying to find:", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I cannot, it is not public yet. visitors are redirected to the old site…

    3 years ago

  • Created a topic, trying to find:, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "site URL change - all ok but homepage?", on the site WordPress Support Forums:
    Well the host provider of this client is Network Solutions and they apparently force you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "site URL change - all ok but homepage?", on the site WordPress Support Forums:
    good question, I'll dig a little deeper and post what I find. Thanks.

    3 years ago

  • Posted a reply to "site URL change - all ok but homepage?", on the site WordPress Support Forums:
    .... and it still tries reverting the homepage to the .com/website/ directory... all other pages…

    3 years ago

  • Posted a reply to "site URL change - all ok but homepage?", on the site WordPress Support Forums:
    hmm, added that and still no joy. tried resaving permalinks after uploading the .htacess file,…

    3 years ago