WordPress.org

Profiles

petergriffyn

Profile picture of petergriffyn
  • Member Since: April 28th, 2011
  • @petergriffyn on WordPress.org, @griffo on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to Cannot tick boxes on a post to publicize to social media accounts, on the site WordPress Support Forums:
    As above.

    11 months ago

  • Created a topic, WooCommerce Fatal Error with WooCommerce Bookings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Registered to attend WordCamp San Francisco 2014 coming up October 25th

    2 years ago

  • Posted a reply to Pods 2.4.3 Custom Taxonomy Not Displaying, on the site WordPress Support Forums:
    Nice work. Really looking forward to the future of Stream.

    2 years ago

  • Posted a reply to Pods 2.4.3 Custom Taxonomy Not Displaying, on the site WordPress Support Forums:
    FYI: As per Pods and Timely All-in-One Events Calendar, Tri.be's The Events Calendar event categories…

    2 years ago

  • Created a topic, Download Monitor Reigns Supreme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Genesis Connect for WooCommerce] Remove Page Title Issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Genesis Printstyle Plus] Plugin Update Notice Problem, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Download Monitor] Issue with modal dialog, on the site WordPress Support Forums:
    +1

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Group Documents] Can't get it working with BP 1.5 RC1, on the site WordPress Support Forums:
    @topracer You might want to show some gratitude for free, open source software.

    5 years ago

  • Posted a reply to Does sub-site robots.txt blocking affect a mapped domain?, on the site WordPress Support Forums:
    I have no problems with fresh sites, just older ones I am trying to rectify.…

    5 years ago

  • Created a topic, Does sub-site robots.txt blocking affect a mapped domain?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to HTTP Error using Image Uploader (WP 3.1/3.2), on the site WordPress Support Forums:
    If you are running the No SSL Flash Upload Plugin because your site uses SSL,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Error message when i click on media in admin, on the site WordPress Support Forums:
    This may or may not be related, but I installed W3 Total Cache which required…

    5 years ago

  • Posted a reply to Overwrite Auto-install with Manual install?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice Clayton. I did a manual install and it was a success.

    5 years ago

  • Created a topic, Overwrite Auto-install with Manual install?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to dont work with MU, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin has compromised my entire multisite network. How do I remove the /sitemaps directory…

    5 years ago

  • Created a topic, QuickSSL Seal Installation, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins