WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 16th, 2014
  • Find me on:
  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent plugin use both paypal and credit card. Also…

    2 months ago

  • Created a topic, Excellent plugin and support, on the site WordPress.org Forums:
    This is an excellent plugin managing a multi currency …

    2 months ago

  • Posted a reply to Wrong Currency Braintree, on the site WordPress.org Forums:
    Yes confirmed it. The issue was the $ merchant account was not setup in Braintree…

    2 months ago

  • Posted a reply to Wrong Currency, on the site WordPress.org Forums:
    woocommerce.com ticket submitted. Just to highlight since it might not have been clear. The issue…

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong Currency Braintree, on the site WordPress.org Forums:
    When an order is placed that is not my base currency, …

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong Currency, on the site WordPress.org Forums:
    I have a Braintree merchant account in EUR which is my…

    3 months ago

  • Posted a reply to Price changes in cart, on the site WordPress.org Forums:
    Found the issue, the problem is that the plugin is conflicting with Advanced Dynamic Pricing…

    3 months ago

  • Created a topic, Price changes in cart, on the site WordPress.org Forums:
    I have a few currencies setup and the currencies and p…

    3 months ago

  • Created a topic, Excellent for Braintree integration, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent plugin and super support, thanks

    3 months ago

  • Posted a reply to image domain ending is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    any luck with resolving this? Need any more info from my end?

    4 months ago

  • Posted a reply to image domain ending is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress Address (URL) is abc.world and image was uploaded through that domain Added the following…

    4 months ago

  • Posted a reply to image domain ending is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    Hi im experiencing the same issue. I've got sites defined in multi domain settings: foo.com…

    4 months ago