WordPress.org

Profiles

peter

Profile picture of peter
  • Member Since: January 4th, 2012
  • @peterbladen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "mod_pagespeed", on the site WordPress Support Forums:
    I have used keycdn to offload the jpg's by using just wp-content/uploads in the included…

    1 week ago

  • Created a topic, mod_pagespeed, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Remote SQL Database - slow connect", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried a my own dedicated MySQL server, a GCE and AWS all the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Remote SQL Database - slow connect", on the site WordPress Support Forums:
    [16-Mar-2016 05:34:07] 1. Try to backup database … [16-Mar-2016 05:34:07] Connected to database wordpress on…

    2 months ago

  • Created a topic, Remote SQL Database - slow connect, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Home page not refreshing, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Doesnt work with google app, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error - Entered Code is Not Correct - But Code Field Did not Appear", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same error

    8 months ago

  • Posted a reply to "Mail delivery failed: returning message to sender", on the site WordPress Support Forums:
    Im seeing the same emails getting sent automatically through out the night and my setting…

    1 year ago

  • Created a topic, no ranking, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, doesnt accept my password, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, AppID, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Google Gloud Storage not working after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin brings the whole site down", on the site WordPress Support Forums:
    same here had to delete it

    3 years ago

  • Posted a reply to "Using Tweetily Slows Blog A LOT", on the site WordPress Support Forums:
    yeah i just installed the plugin and I have the same thing - I had…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Error 324", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have the same issue on a new blog site I have setup even…

    3 years ago